Количка

Подаръци за имениците

06.01.2017

Януари е месецът на големите именни дни – Йордановден, Ивановден, Атанасовден, Антоновден и тогава празнуват доста от приятелите и познатите ни, тъй като това са сред едни от най-често срещаните имена след Георги и Димитър.


На прага на именния ден често се чудим какво да изберем за подарък за нашите близки и приятели. Често и самите подаръци са повторяеми и колкото по-дългогодишно е познанството, толкова по-трудно става да сме оригинални. Намирането на „подходящия подарък“ обаче не е задължително да е трудно и да е обвързано с „лудо търсене“ по магазините. Напротив, консултант – продавачите на Mr. Bricolage са на разположение да помогнат да бъдете оригинални, и полезни, и неповторими.


Ако имате общи преживявания с човека, на когото ви предстои да подарите подарък, то може да изберете подходяща обща (или не) снимка. Снимките са отражение на щастливите моменти, затова са и толкова ценни и важни и обичаме да ги преглеждаме от време на време. Освен всичко друго, те разнообразяват и интериора на дома. Освен готови стандартни рамки, в Mr. Bricolage може да изберете подходящата рамка от асортимент от над 250 вида дървени, PVC и MDF профили. Портрети, пейзажи и цветни текстури могат да бъдат добре подчертани от рамки със закръглени натурални профили, докато архитектурни снимки могат да бъдат по-въздействащи в рамки с прави профили. Изключително важна роля в рамкирането на снимката има и паспартуто, което дава възможност на изображението да изпъкне и да излезе на преден план. Паспартуто дава необходимия въздух, за да може вниманието да се концентрира върху самата снимка. Изборът на паспарту е индивидуално решение, което зависи от цвета на рамката и снимката, цвета на стените в интериора и др. В магазините на Mr. Bricolage може да поръчате рамки не само за любими снимки, но също и за картини и плакати, дори и гоблени. А с подходящо осветление, ще имате възможността да обновите стените у дома.


Спот Jail - височина 160мм, 1хG9, 28W, включена халогенна лампа, светлинен поток 370Lm, цветна температура 2800К, IP20, метал - хром / алуминий,

Едно много добро предложение и за мъже, и за жени, e анатомичната възглавница. След тежък работен ден, лягайки да се наспим, искаме удобен матрак и възглавница, за да можем да отпочинем. Специалистите на Mr. Bricolage я препоръчват за здравословен сън, тъй като осигурява правилна позиция на главата. Направена е от 100% полиуретан, което спомага за това да запази първоначалната си форма и да не се деформира, а вертикалните канали допринасят за естествената вентилация на въздуха.



Анатомична възглавница - 48х34 см, дебелина 10 см, 100% полиуретан, не се деформира, вертикални канали за естествена вентилация на въздуха


А ако искате може да поканите пролетта вече у дома на своя приятел – именик с подходяща декоративна възглавница.


Декоративна възглавница - 45х45см, 100% полиестер, дигитален печат, различни десени


Добро допълнение към нея би било и едно от одеалата, които се предлагат в магазините на Mr. Bricolage. Там можете да намерите разнообразие от цветове, материи и размери, и да подарите на вашите приятели нещо, което ще ги топли през студените януарски и февруарски дни.


Одеяло - 130х170 см, 100% полиестер, цвят сив

Практичен подарък за представителите от мъжки пол са инструментите за дома и градината, като в магазините на Mr. Bricolage може да откриете богата гама от най-различни марки като BOSCH, SKIL, SPARKY, EINHELL, RAIDER, собствената марка B.POWER и още много други. В зависимост от предпочитана марка и финансова възможност може да изберете за подарък акумулаторна или ударна бормашина, различни шлайфмашини, акумулаторна отвертка, винтоверт, ръчни инструменти и т.н. Подарък от този тип е оригинален и същевременно изключително полезен, особено за тези, който обичат да майсторят в къщи.


Aкумулаторен винтоверт Green Tools - 12V, 1300mАh, литиево-йонна батерия, 2 скорости, регулируеми обороти 0-400об./мин./0-1400об./мин., макс.въртящ момент 28Nm, степени на въртящ момент 18+1, бързозатягащ патронник 0,8-10мм, време за зареждане 3-5 ч, Гаранция 2 години


Ако пък искате да подарите нещо семейно и за дома – предложенията са безброй. С месец февруари идва и месецът на Лозаря. Лозарски ножици, лози, пръскачки, свредели и още много хитринки за производство и бутилиране на домашно вино ви очакват във всички магазини от веригата. Ако все още не сте намерили истината във виното, може да опитате да намерите истински полезните неща за виното в Mr. Bricolage. За запалените по лозарството от полза биха били подходящите инструменти, като градинска ножица или подаръчен комплект от ножица, лопатка и култиватор.


Градинска ножица - диаметър на рязане 22 мм, ергономичен дизайн за удобство и лекота при използване, дръжки от издръжливи синтетични материали, остриета от неръждаема стомана с лесен за управление заключващ механизъм



Подаръчен комплект Fiskars – ножица с разминаващи се остриета, лопатка, култиватор


За повече домашен уют и декорация може да изберете подарък от голямото разнообразие рамки за снимки с различни размери. Интересни декоративни предложения има и за часовници – в различен стил, размер и форма.


Стенен часовник кутия


И ако все още се чудите какво друго може да подарите, консултант-продавачите на Mr. Bricolage в цялата страна са на разположение да помогнат с предложения от над 45 000 артикула, обособени в тематични кътове – Цветен тониращ център, Ателие за рамки, отдели Декорация, Осветление, Баня, Градина, както и всичко необходимо за поддръжката и бързия ремонт, като електроматериали, ВиК, инструменти и железария.


Ако искате да дадете свободата на именика да си вземе точно това, от което има нужда, то Мосю Бриколаж предлага още едно лесно и практично решение с подаръчни ваучери. Може да закупите подаръчен ваучер на стойност 20 лв. и 50 лв. за пазаруване в магазините Мосю Бриколаж в цялата страна.

0