Количка
(19)

Луминисцентни пури

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Какво са луминисцентните лампи и как да ни влязат в употреба

Луминисцентните лампи са наричани още и флуоресцентни. Те са газоразрядни осветителни тела, които се състоят от стъклен балон, запълнен с разреден газ и покрит от вътрешната страна с луминофор. Могат да бъдат срещнати под формата на пури и тръби. Разликата между този тип лампи и тези с нажежаемата жичка е, че първите изискват контролиращ уред, който да регулира потока на енергия, който преминава. Те са по-енергоспестяващи от обикновените крушки и са по-ефикасни.

Луминисцентните лампи намират употреба както в големи индустриални и търговски предприятия, така и в домовете на хората, като източник на светлина и по-ниски разходи за ток. Тези модели имат по-дълъг живот от крушките с нажежаема жичка, а той зависи от режима им на работа.

Често срещан избор са за кухнята, мазето, гаража, училищата, болниците, складовете и други.

Шината за луминисцентни лампи, с която ще осигуриш надежден и издръжлив корпус, също е много важна, ако искаш да избереш такъв тип осветително тяло. Тя се монтира изключително лесно и бързо и дава защита и от влага и вода.

Какви видове луминисцентни лампи предлагаме в Бриколаж

Луминисцентните лампи идват в различни форми и размери. Те разпръскват светлината равномерно и не причиняват отблясъци.

В нашия онлайн магазин ще откриеш следните видове газоразрядни пури:

• стъклени модели;

• с кръгло тяло;

• с бяла светлина;

• от 15W, 36W, 18W и т.н;

• с различна дължина (120 см, 152 см, 122 см и други)

• според цветната температура;

• други.

Всички наши артикули са на достъпни цени и са с отлично качество. Осветителните ни тела разполагат с гаранция, с продължителност в зависимост от модела.

Разгледай нашите предложения в раздел 'луминисцентни пури'; и направи най-добрия избор за своя дом или предприятие. Спести пари и забрави за слабата светлина завинаги.

Защо да избереш да пазаруваш от нас

Ние сме търговска верига, която е на българския пазар още от далечната двехилядна година. До момента имаме единадесет магазина из страната и ще се радваме да ни посетиш на някой от адресите.

Mr. Bricolage знае от какво се нуждаят потребителите и затова броят на клиентите ни, които търсят артикули за дома и градината, надминава тридесет и шест милиона.

Ние доставяме бързо и безпроблемно, а освен това, изпълняваме и още много видове услуги, за които можеш да научиш повече, като натиснеш на 'услуги'; или се свържеш с нашия екип.

Луминисцентни пури на изгодни цени


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0