Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Луминисцентни пури

Пазарувай по цена

2.29 лв. 30.99 лв.

Пазарувай по Фасонка (цокъл)

Пазарувай по Цветна температура (К)

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 24 продукта
  • 1(current)
  • 2

 

Какво са луминисцентните лампи и как да ни влязат в употреба

Луминисцентните лампи са наричани още и флуоресцентни. Те са газоразрядни осветителни тела, които се състоят от стъклен балон, запълнен с разреден газ и покрит от вътрешната страна с луминофор. Могат да бъдат срещнати под формата на пури и тръби. Разликата между този тип лампи и тези с нажежаемата жичка е, че първите изискват контролиращ уред, който да регулира потока на енергия, който преминава. Те са по-енергоспестяващи от обикновените крушки и са по-ефикасни.

Луминисцентните лампи намират употреба както в големи индустриални и търговски предприятия, така и в домовете на хората, като източник на светлина и по-ниски разходи за ток. Тези модели имат по-дълъг живот от крушките с нажежаема жичка, а той зависи от режима им на работа.

Често срещан избор са за кухнята, мазето, гаража, училищата, болниците, складовете и други.

Шината за луминисцентни лампи, с която ще осигуриш надежден и издръжлив корпус, също е много важна, ако искаш да избереш такъв тип осветително тяло. Тя се монтира изключително лесно и бързо и дава защита и от влага и вода.

Какви видове луминисцентни лампи предлагаме в Бриколаж

Луминисцентните лампи идват в различни форми и размери. Те разпръскват светлината равномерно и не причиняват отблясъци.

В нашия онлайн магазин ще откриеш следните видове газоразрядни пури:

    • стъклени модели;

    • с кръгло тяло;

    • с бяла светлина;

    • от 15W, 36W, 18W и т.н;

    • с различна дължина (120 см, 152 см, 122 см и други)

    • според цветната температура;

    • други.

Всички наши артикули са на достъпни цени и са с отлично качество. Осветителните ни тела разполагат с гаранция, с продължителност в зависимост от модела.

Разгледай нашите предложения в раздел “луминисцентни пури” и направи най-добрия избор за своя дом или предприятие. Спести пари и забрави за слабата светлина завинаги.

Защо да избереш да пазаруваш от нас

Ние сме търговска верига, която е на българския пазар още от далечната двехилядна година. До момента имаме единадесет магазина из страната и ще се радваме да ни посетиш на някой от адресите.

Mr. Bricolage знае от какво се нуждаят потребителите и затова броят на клиентите ни, които търсят артикули за дома и градината, надминава тридесет и шест милиона.

Ние доставяме бързо и безпроблемно, а освен това, изпълняваме и още много видове услуги, за които можеш да научиш повече, като натиснеш на “услуги” или се свържеш с нашия екип.

 

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.