Работно време: понеделник  – събота от 8 до 21 ч, неделя от 9 до 20 ч. Плевен и Пловдив-2 от 8 до 20 ч., неделя от 9 до 19 ч. Магазин Mr.Bricolage Ринг Мол е отворен всеки ден от 9.30 до 22.00 ч.  Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.  Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.

МОТОФРЕЗА GARDENIA 7КС 120СМ С ИНВЕНТАР

899,00  лв.

Код Bricolage: 984284
Онлайн Наличност: 1

Цената на продукта е под минималната лизингова сума от 150 лева.

Мотофреза Gardenia GD 17 M MEGA чугунен редуктор

Мотофрезата GARDENIA GD17 MEGA, е подходяща за обработка на средно големи градини и дворове. Работната ширина на мотоблока за оран е цели 120 см, а работната дълбочина е регулируема посредством дълбочинна греда до 35 см. Мотофреза Гардения е оборудвана с мощен четеритактов мотор, модел 170 F. Благодарение на неговата OHV конфигурация, този 208 кубиков четиритактов мотор с мощост от 7 к.с. предоставя спокойна и гладка работа. Двигателят има датчик за нивото на маслото осигуряващ дълъг живот на машината и нов въздушен филтър тип "Циклон". Мотофрезата работи с предавателна кутия с 2 предни и 1 задна скорост. Моделът е оборудван с чупещо кормило, позволяващо бързо регулиране във всички посоки и теглич с възможност за прикачване на ремарке и допълнителен инвентар. Машината е изработена със здрав чугунен редуктор, подсилена рама и здрав теглич с възможност за прикачване. Гумите са с размер 4x10. Работните органи на фрезата са разглобяеми. Машината е в комплект с: плуг, браздир, чугунен редуктор, двойно почистващ маслен филтър, троен култиватор,метални колела и картофоводач.

Номинална мощност 7  hp
Модел GD17MEGA 
Двигател БЕНЗИНОВ 
Работна ширина 120  cm
Гаранция 2  yr
В комплект ПЪЛЕН ИНВЕНТАР 
Скорости
Наименование МОТОФРЕЗА 
Произход КИТАЙ 
Марка GARDENIA 

 

SAP EAN 3800151316022
МОТОКУЛТИВАТОРИ
Номинална мощност 7  hp
Модел GD17MEGA 
Двигател БЕНЗИНОВ 
Работна ширина 120  cm
Гаранция 2  yr
В комплект ПЪЛЕН ИНВЕНТАР 
Скорости
Наименование МОТОФРЕЗА 
Произход КИТАЙ 
Марка GARDENIA 
Няма намерени документи за този продукт
За нас е важно твоето мнение. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш.