Количка

МОНТАЖНО ЛЕПИЛО ONE FOR ALL БЯЛ

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

МОНТАЖНО ЛЕПИЛО ONE FOR ALL БЯЛ
МОНТАЖНО ЛЕПИЛО ONE FOR ALL БЯЛ
МОНТАЖНО ЛЕПИЛО ONE FOR ALL БЯЛ
МОНТАЖНО ЛЕПИЛО ONE FOR ALL БЯЛ
14
49 лв.
Наличен
undefinedProduct Icon CompareShare
Код: 1007049
  • Разфасовка в ml: 572 ml

Основно описание

Moment OneForAll Universal е гъвкаво монтажно лепило на полимерна основа без разтворители с универсална употреба и с технология Flextec®. Продуктът е подходящ за употреба на закрито и открито. Високо качество на залепване и уплътняване. Решение за всички приложения – може да се боядисва.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
Moment One For All Universal е подходящо за залепване на: тухли, керамични плочки, бетон, фазер, гипсокартон, шперплат, камък, MDF, дърво, метал, UPVC, стъкло, пластмаса*, боядисани повърхности* и огледала**. Лепилото е подходящо за всички попиващи и непопиващи повърхности, с изключение на: PE, PP, PTFE, акрилно стъкло, пластифицирано PVC, мед и месинг. Може да се използва за залепване върху влажна повърхност, ако се остави възможност за съхнене. Продукът не е подходящ за лепене под вода.

Монтажното лепило има много висока крайна якост и може да бъде използвано при всякакви строителни ситуации.

УПОТРЕБА:
Използвайте Moment One For All Universal върху напълно сухи, чисти, обезпрашени и устойчиви повърхности. Изрежете върха на флакона над резбата. Навийте пластмасовия накрайник и го срежете диагонално в горната част. Поставете флакона в пистолета, след което нанесете лепилото върху една от повърхностите. Флаконът може да бъде репозициониран 5 до 10 минути след употреба. Притискайте силно, така че всички повърхности да са в контакт с лепилото.

СЪХРАНЕНИЕ:
Съхранявайте затворено на хладно и сухо място до 18 месеца, далеч от топлина, пламъци и искри и недостъпно за деца. След отваряне, използвайте останалото съдържание в кратък период.

Технически характеристики

Разфасовка в ml

572 ml

Препоръчваме ви също
0