Количка
(14)

Цимент

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Цимент

Строителството се развива постоянно. Всяка година се наблюдават подобрения в една или друга област, които целят да оптимизират работния процес, гарантирайки постигането на добри резултати. Материалите, с които съвременният майстор борави в хода на монтажно-ремонтната дейност, са пригодени за лесна употреба и максимална производителност.

Днес на пазара могат да се открият машини и инструменти, които са изцяло автоматизирани, и които значително улесняват майстора или техника. Колкото до онези материали, без които построяването на сгради би било немислимо - циментът се оказва онзи компонент, полагащ основите на всяка една строителна работа. Той няма аналог и не е правилно да се бърка с бетона.

Видове цимент в Бриколаж

Видовете на пазара са основно два - чист и комбиниран. Техническите им характеристики се определят на база добавките, включени в състава на строителния материал, като те обуславят и крайния цвят на продукта. Циментът, като незаменим 'атрибут'; на всеки майстор, е правилно да се разграничава по състава си, вида на разтвора и праха, произхода, предназначението. Преди да избереш, конкретизирай целите си и виж продуктовия каталог на онлайн магазин Бриколаж.

 • За какво се използва

Областта на приложение на цимента е:

 • Контактно свързани замазки;
 • Плаващо свързано замазки;
 • Бетонни конструкции;
 • Външни вътрешни стени;
 • Огради;
 • Стълби;
 • Настилки;
 • Греди и др.

Колкото до видовете цименти, на пазара днес могат да се открият доста разнообразни смеси, които са пригодени за различни строителни цели. При нас ще намериш:

 • Анкериращ;
 • Бърз;
 • Сив и бял;
 • Огнеупорен;
 • От 1 кг, 2 кг, 4 кг, 5 кг и др.

Купи строителен материал, който ще кореспондира с твоите очаквания, цели и изисквания по отношение на качеството и крайните резултати. Работи лесно и приятно, без да се тревожиш за устойчивостта на вложените материали. Бриколаж ще ти я гарантира.

Как да направиш правилния избор

Правилният избор на цимент е пряко свързан с вида на строителните дейности. За да направиш правилен избор, трябва да се съобразиш с обстоятелства като: издръжливостта на товар, състава на материала, процентното съдържание на добавки, еластичността, здравината, произхода, плътността, теглото и др. Преди да инвестираш пари, се запознай с неговите технически характеристики, прочитайки внимателно описанието на опаковката. Довери се на Бриколаж и поръчай строителни материали на изгодни цени.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0