Количка

МОНТАЖНО ЛЕПИЛО 380ГР. MOMENT БЯЛ

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

МОНТАЖНО ЛЕПИЛО 380ГР. MOMENT БЯЛ
МОНТАЖНО ЛЕПИЛО 380ГР. MOMENT БЯЛ
undefined
Валидност на офертата от 4.6.2024 до 4.7.2024
9
59
8
99 лв.
Наличен
undefinedProduct Icon CompareShare
Код: 1007042
  • Вид лепила: МОНТАЖНО
  • Предназначение: МАЗИЛКА
  • Разфасовка в ml: 290 ml
  • Разфасовка в грамове: 380 g
  • Цвят: БЯЛ

Основно описание

Moment Fix Decor е монтажно лепило за експандиран полистирен, подходящо за вътрешна употреба. С него ще лепите стиропорени орнаменти, вътрешна мазилка, бетон, газобетон, пемза, фибробетон, гипсокартон, гипсофазер, дървени материали (например талашит) и твърда полиуретанова пяна. Идеалено е за леки и деликатни елементи при работа по интериора. Ще запълни пролуките до 10 мм. Не се препоръчва за постоянно потапяне във вода.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
Moment Fix Decor е вашето монтажно лепило за лепене на стиропорени орнаменти. Използвайте го за вътрешна употреба, за да залепите мазилка, бетон, газобетон, пемза, фибробетон, гипсокартон, гипсофазер, дървени материали като талашит и твърда полиуретанова пяна. Идеалено е за монтиране на леки и деликатни елементи в интериора.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
С него ще залепите стиропорени плоскости, пластмасови декоративни детайли, звукоизолиращи плоскости и други строителни материали на закрито, включително и можете да запълните неравности до 10 мм.

СВОЙСТВА:
За вътрешна употреба - без нужда от проветряване, Идеален за леки и деликатни елементи на интериорно завършване, Формула без разтворители, Не изисква механично укрепване, Съхне бързо върху попиващи повърхности, Отлично залепва, Може да се боядисва след изсъхване, Запълва неравности до 10 mm, Със слаб мирис

УПОТРЕБА:
Използвайте върху чисти, обезпрашени, не мазнини повърхности. Отрежете върха на флакона над резбата, завийте пластмасовата дюза и отрежете нейния връх по диагонал. Поставете флакона в пистолета и нанесете от лепилото. Пълно залепване след 12 часа.

СЪХРАНЕНИЕ:
Съхранявайте лепилото далеч от топлина, огън и искри, на хладно място. Не позволявайте да замръзне.

Технически характеристики

Вид лепила

МОНТАЖНО

Предназначение

МАЗИЛКА

Разфасовка в ml

290 ml

Разфасовка в грамове

380 g

Цвят

БЯЛ

Време за съхнене в часове

24 h

Инструменти за нанасяне

ПИСТОЛЕТ

Наименование

МОНТАЖНО ЛЕПИЛО 380ГР. MOMENT

Марка

MOMENT

Произход

ГЕРМАНИЯ

Препоръчваме ви също
0