(18)

Домакински стълби

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Домакински стълби

Ежедневието ни е такова, че ни принуждава да проявим гъвкавост и приспособимост към всяка една житейска и битова ситуация. От домакинството до работата, и от строителните дейности до дребните ремонтни занимания - потребността от практично 'подкрепление'; никога не стихва, като именно висококачествените материали и пособия ще ни позволят да премахнем ограниченията пред себе си.

Достигането на високи точки често пъти бива осуетявано от недостатъчно високия ни ръст. В такива ситуации е добре да имаме домакинска стълба под ръка, която да ни 'отведе'; до желаната височина, осигурявайки ни достъп до даден предмет или шкаф.

Защо да купиш домакинска стълба от Бриколаж

Почти няма дом, в който да не може да се открие практична стълба, използвана за различни цели:

 • За достигане на шкафове, разположени на високо;
 • По време на боядисване;
 • При почистване на таванските части;
 • При поставяне и премахване на украса;
 • За монтаж на лампи и крушки;
 • При миене на прозорци и др.

Битовите дейности, с които можеш да се занимаеш са много разнообразни по вид, което прави предназначението на домакинската стълба и толкова важно. Тя е масово търсена и купувана, а всяко едно семейство държи да разполага с поне един брой разтегателна стълба, която да е изработена и от устойчиви на тежест материали.

Какви видове ще намериш

В случай, че тепърва ти предстои да избереш домакинска стълба за своя дом, се увери, че си се ориентирал правилно в многообразието от модели:

 • Стоманени, алуминиеви и от желязо;
 • Двустранни, едностранни, тавански и трираменни;
 • С платформи и телескопични;
 • Степенки;
 • Сгъваеми табуретки;
 • Дървени стълби и др.

Оказва се, че трябва да обмислиш всеки един детайл, преди да избереш домакинска стълба. Постави практичността на първо място и се постарай да откриеш ниски цени и изгодни промоции. Довери се изцяло на онлайн магазин Бриколаж, където те очаква подробен каталог от предложения за домакински стълби, с които ще можеш да стъпваш уверено и сигурно. Достигни и най-отдалечените места в своя дом, разчитайки на надеждни пособия с обещаващ произход.

Колкото до крайния ти избор, реши и с какъв брой стъпала да бъде стълбата. Колкото по-голям е той, толкова по-високи точки ще можеш да достигнеш. Преди да инвестираш в подобно домакинско приспособление, определи неговата сфера на приложение.

Строителство, дом и градина - каквато и да е областта ти на развитие, нека всяко твое занимание се увенчае с успех. Бриколаж ще те подкрепи.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0