Национален телефон за информация и поръчки070088111 
Информация за поръчка на всички услуги виж тук

МАСЛО ЗА ДЪРВО SIKKENS БЕЗЦВЕТНО 0.75 МЛ

29,99  лв.

Код Bricolage: 1019515
Онлайн Наличност: 60

Цената на продукта е под минималната лизингова сума от 150 лева.

Основни характеристики

 Масло SIKKENS за градински мебели и външни подове от дърво

Sikkens - естествена защита Sikkens - естествена защита

⇒ Подчертава естествената красота на дървесината

⇒ Дълбоко прониква в дървесината

⇒ Отлична защита срещу атмосферните влияния

Sikkens - естествена защита

Sikkens - естествена защита

Изключително високо качество масло за твърда дървесина, което може да се нанася върху всички видове нови дървени повърхности като градински мебели, външни подове, палуби и др., както и върху старо омаслени дървени повърхности. Маслото прониква дълбоко в дървесината и й осигурява отлична защита срещу атмосферните влияния. Продуктът е водоотблъскващ и е особено подходящ за нанасяне върху всички дървени повърхности, при които се изисква запазване на естествения външен вид.

Подготовка на повърхността: Повърхностите трябва да са чисти, сухи, обезпрашени и обезмаслени. Дървени повърхности, които притежават високи нива на естествени масла или екстракти (напр. Тик, Ироко), задължително се обезмасляват преди последващата обработка с масло.

Нанасяне: Разбъркайте добре преди и по време на работа с продукта. Нанесете 1 слой от маслото равномерно с четка или с памучна кърпа. Оставете да съхне в рамките на  5 до 30 минути (в зависимост от температурата и влажността на околната среда), след което отстранете остатъците от продукта, които не са проникнали в повърхността, с памучна кърпа. Това ще предотврати появата на „лъскави“ петна по обработваната повърхност. Да не се нанася при температури под 5°C и над 25°C.

За максимална издръжливост: нанесете поне 2 слоя от маслото. Маслото в цвят тик е по – устойчиво и дълготрайно от безцветното.

За поддръжка на вече обработени повърхности: нанесете поне 1 слой от маслото минимум веднъж годишно.

Разходна норма: 15-18 кв.м. / л

Разреждане: готов за употреба продукт. Да не се разрежда.

Почистете инструментите веднага след употреба с разредител

Време на съхнене: на допир: 4-6 часа. Нанасяне на 2 слой: 12-24 часа след предходния.

Съхранение: Най-малко 5 години в неотворена оригинална опаковка от датата на производство. Вече отворените опаковки трябва да бъдат плътно затворени! Да се съхранява в прохладни места! Да се пази от замръзване!

Производител:Akzo Nobel Paints Belgium

SAP EAN 3800207292843
Няма намерени характеристики за този продукт
Няма намерени документи за този продукт
За нас е важно твоето мнение. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш.