Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Скринове

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

149.99 лв. 339.99 лв.

Пазарувай по Материал

Пазарувай по Ширина (СМ)

Пазарувай по магазин

Намерени 17 продукта

Модерният дом е цел, към която повечето хора се стремят. Освен обаче в крак с тенденциите при интериора, всяко жилище трябва да е и функционално обзаведено, за да бъде ежедневието приятно. За целта е добре да заложиш на колкото се може по-практични мебели, каквито са и скриновете в раздела. Продаваме ги на много изгодни цени и с опцията да бъдат закупени на изплащане.

Какво е предназначението на скрина

Тази мебел е страхотна по ред причини, като основната е нейната изключителна функционалност. Обикновено се залага на нея, когато има нужда от допълнително място за съхранение на дрехи, бельо и други вещи, които няма възможност да бъдат подредени и съхранявани в гардеробите. 

За къде е подходящ

Съвременните скринове са подходящи за спалня, за хол, за детска стая и дори за коридор. Предлагаме ги с чекмеджета и шкафове, както и с функционално разпределение, така че с лекота да организираш личните си принадлежности. Без значение в коя част от дома ще ги поставиш, присъствието им във всички случаи би било много полезно от гледна точка на високата им функционалност и модерна визия.

Какви модели ще видиш в категорията 

В този раздел на онлайн магазин Бриколаж ще откриете евтини модели скринове от дърво, които са налични със следните дизайни: 

  • с 4 чекмеджета, без шкафове – класически модел, който е подходящ за стаята за сън, но с лекота се вписва и към интериора на всяко едно друго помещение в нашия дом;
  • с 2 врати и отворени зони – отново много стилно решение, което се ползва с голям интерес. Откритите пространства биха могли да се използват за подредба и на красива декорация;
  • скринове с конфигурация, която включва от всички елементи – това решение е синоним на удобство и естетика, като е подходящо и за трапезарията. Свързва се с висока практичност и модерен прочит на съвременния интериор;
  • в комбинация с шкафове и чекмеджета – в повечето случаи става дума за комоди с по-големи размери, което изисква да предвидим повече пространство в стаята. Много търсен продукт са за спални помещения;
  • в светли и тъмни цветове – и двата модела скринове са удачни, стига да се вписва в установената в стаята цветова схема. 

Всяко едно решение в раздела е качествено и с хубава визия, която ще допадне на твоя изискан вкус. 

Защо да се довериш на магазин Бриколаж

Продуктовото разнообразие, висококачествените стоки и редовните разпродажби на ъглови скринове е причината толкова много хора да решат да ни се доверят. Ние държим на всеки един клиенти, бъдещ или настоящ, а нивото на обслужване при нас е винаги на висота.