Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Скринове

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

165.99 лв. 425.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Материал

Пазарувай по магазин

Намерени 16 продукта

Модерният дом е цел, към която повечето хора се стремят. Освен обаче в крак с тенденциите при интериора, всяко жилище трябва да е и функционално обзаведено, за да бъде ежедневието приятно. За целта е добре да заложиш на колкото се може по-практични мебели, каквито са и скриновете в раздела. Продаваме ги на много изгодни цени и с опцията да бъдат закупени на изплащане.

Какво е предназначението на скрина

Тази мебел е страхотна по ред причини, като основната е нейната изключителна функционалност. Обикновено се залага на нея, когато има нужда от допълнително място за съхранение на дрехи, бельо и други вещи, които няма възможност да бъдат подредени и съхранявани в гардеробите. 

За къде е подходящ

Съвременните скринове са подходящи за спалня, за хол, за детска стая и дори за коридор. Предлагаме ги с чекмеджета и шкафове, както и с функционално разпределение, така че с лекота да организираш личните си принадлежности. Без значение в коя част от дома ще ги поставиш, присъствието им във всички случаи би било много полезно от гледна точка на високата им функционалност и модерна визия.

Какви модели ще видиш в категорията 

В този раздел на онлайн магазин Бриколаж ще откриете евтини модели скринове от дърво, които са налични със следните дизайни: 

  • с 4 чекмеджета, без шкафове – класически модел, който е подходящ за стаята за сън, но с лекота се вписва и към интериора на всяко едно друго помещение в нашия дом;
  • с 2 врати и отворени зони – отново много стилно решение, което се ползва с голям интерес. Откритите пространства биха могли да се използват за подредба и на красива декорация;
  • скринове с конфигурация, която включва от всички елементи – това решение е синоним на удобство и естетика, като е подходящо и за трапезарията. Свързва се с висока практичност и модерен прочит на съвременния интериор;
  • в комбинация с шкафове и чекмеджета – в повечето случаи става дума за комоди с по-големи размери, което изисква да предвидим повече пространство в стаята. Много търсен продукт са за спални помещения;
  • в светли и тъмни цветове – и двата модела скринове са удачни, стига да се вписва в установената в стаята цветова схема. 

Всяко едно решение в раздела е качествено и с хубава визия, която ще допадне на твоя изискан вкус. 

Защо да се довериш на магазин Бриколаж

Продуктовото разнообразие, висококачествените стоки и редовните разпродажби на ъглови скринове е причината толкова много хора да решат да ни се доверят. Ние държим на всеки един клиенти, бъдещ или настоящ, а нивото на обслужване при нас е винаги на висота.