Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Аспиратори за кухня

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

5.99 лв. 369.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Брой мотори

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 23 продукта
  • 1(current)
  • 2

Интериорните промени, свързани с кухненския интериор, повдигат множество въпроси – какви мебели да се купят, как да се подредят в стаята, на каква декорация да се заложи и прочее. Покупката на функционална техника е също значим казус за разрешаване, като един от най-важните видове оборудване си остава аспираторът. Той може да бъде за вграждане или островен, да е мощен или с по-ниски всмукателни възможности, да е за професионална или битова употреба. Вариантите са много, а в онлайн магазин Бриколаж ще откриеш тези предложения за кухня и на достъпни цени!

Защо е важно да използваш хубав аспиратор за кухня

По време на готвене се отделят газове, изпарения и миризми, които трябва да бъдат абсорбирани и изведени от стаята. В противен случай може да се стигне до силно задимяване, а неприятните аромати да се разпространят навсякъде. Затова е важно да заложиш на хубав аспиратор за кухня, който да елиминира всички тези нежелани “последствия”, които са възникнали в резултат на кулинарната дейност. 

Какви модели предлагаме в раздела

Днес не е нужно да излизаш на терасата, за да приготвиш семейната вечеря. Можеш да направиш това и в комфорта на своята кухня, но преди това тя трябва да бъде мебелирана и технически обособена, така че да допринася за гладкото протичане на готварските начинания.

В раздела ще откриеш модели аспиратори за кухня на марки като, Pyramis, Teka и други водещи производители на подобен вид техника. Някои от тях са снабдени с активен въглен, който помага за успешното отстраняване на неприятните миризми. Други видове пък са телескопични, без комин, за скара, за плот, с филтри за влага и др.

Какво е важно при избора на абсорбиращ уред 

Може да ти се стори доста сложно да избереш нов аспиратор, тъй като предложенията на пазара не са никак малко. Ето кое е по-основното, върху което е добре да наблегнеш:

  • начин на монтаж – ще откриеш абсорбатори за вграждане и свободностоящи. Първият вид е най-често купуваният, но и във втория случай ще се насладите на отлична производителност; 
  • мощност – всмукателните възможности на аспиратора за кухня са един от водещите критерии за избор; 
  • допълнителни екстри – удобства като таймер и индикатор за мръсни филтри биха ти били от голяма полза при работата с уреда; 
  • мненията на потребителите – обратната връзка е много важна, когато предстои да инвестираш в нов кухненски уред;
  • цена – има както евтини, така и луксозни решения. От финансовите ти възможностите зависи на кой ще се спреш. 

Избери аспиратор от магазин Бриколаж и не се лишавай от удобствата в кухнята, които ти се полагат!