Национален телефон за информация и поръчки070088111 
Информация за поръчка на всички услуги виж тук

Аспиратори за кухня

Пазарувай по цена

5.99 лв. 369.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Брой мотори

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 24 продукта
  • 1(current)
  • 2

Интериорните промени, свързани с кухненския интериор, повдигат множество въпроси – какви мебели да се купят, как да се подредят в стаята, на каква декорация да се заложи и прочее. Покупката на функционална техника е също значим казус за разрешаване, като един от най-важните видове оборудване си остава аспираторът. Той може да бъде за вграждане или островен, да е мощен или с по-ниски всмукателни възможности, да е за професионална или битова употреба. Вариантите са много, а в онлайн магазин Бриколаж ще откриеш тези предложения за кухня и на достъпни цени!

Защо е важно да използваш хубав аспиратор за кухня

По време на готвене се отделят газове, изпарения и миризми, които трябва да бъдат абсорбирани и изведени от стаята. В противен случай може да се стигне до силно задимяване, а неприятните аромати да се разпространят навсякъде. Затова е важно да заложиш на хубав аспиратор за кухня, който да елиминира всички тези нежелани “последствия”, които са възникнали в резултат на кулинарната дейност. 

Какви модели предлагаме в раздела

Днес не е нужно да излизаш на терасата, за да приготвиш семейната вечеря. Можеш да направиш това и в комфорта на своята кухня, но преди това тя трябва да бъде мебелирана и технически обособена, така че да допринася за гладкото протичане на готварските начинания.

В раздела ще откриеш модели аспиратори за кухня на марки като, Pyramis, Teka и други водещи производители на подобен вид техника. Някои от тях са снабдени с активен въглен, който помага за успешното отстраняване на неприятните миризми. Други видове пък са телескопични, без комин, за скара, за плот, с филтри за влага и др.

Какво е важно при избора на абсорбиращ уред 

Може да ти се стори доста сложно да избереш нов аспиратор, тъй като предложенията на пазара не са никак малко. Ето кое е по-основното, върху което е добре да наблегнеш:

  • начин на монтаж – ще откриеш абсорбатори за вграждане и свободностоящи. Първият вид е най-често купуваният, но и във втория случай ще се насладите на отлична производителност; 
  • мощност – всмукателните възможности на аспиратора за кухня са един от водещите критерии за избор; 
  • допълнителни екстри – удобства като таймер и индикатор за мръсни филтри биха ти били от голяма полза при работата с уреда; 
  • мненията на потребителите – обратната връзка е много важна, когато предстои да инвестираш в нов кухненски уред;
  • цена – има както евтини, така и луксозни решения. От финансовите ти възможностите зависи на кой ще се спреш. 

Избери аспиратор от магазин Бриколаж и не се лишавай от удобствата в кухнята, които ти се полагат!