Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

Бетонобъркачки

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

299 лв. 789.99 лв.

Пазарувай по магазин

Намерени 11 продукта

Бетонобъркачки

Качеството на строителни материали като бетона зависи от начина им на смесване и тяхното разбъркване. Ръчното извършване на подобен вид дейност е меко казано трудоемко, затова е задължително да се използват машини като бетонобъркачките, които намират отлично приложение както при малки и големи обекти, така и при мащабни ремонтни дейности, изискващи наличието на модернизирана техника и специално обучен състав от техници, строители и монтажисти.

Какви бетонобъркачки ще видиш в сайта

Преди да избереш бетонобъркачка, трябва да обмислиш внимателно целите си. Ако става дума за подобрения в градината или задния двор, ще ти е нужен модел за разбъркване на минимално количество бетон. И обратното - ако става дума за индустриално приложение (строежи и фабрики), изборът ти трябва да е доста по-различен и насочен към решенията с голям барабан.

Бетонобъркачката има за цел да смеси материали като вода, чакъл и цимент, докато не се получи еднородна смес, готова за използване. В нашия онлайн магазин ще видиш качествени решения от надежден производител, които имат капацитета да увенчаят с успех всяка една строително-ремонтна дейност, с която си се захванал. Купи на изгодни цени бетонобъркачка с размер на барабана:

  • 120 литра;

  • 140 литра;

  • 165 литра;

  • 180 литра;

  • 240 литра и др.

Разгледай целия ни каталог и купи на промоция. С магазин Бриколаж ще се насладиш на приятна и максимално улеснена работа с бетон, който ще бъде напълно готов за работа. 

Как се работи с тях

Съществуват основно два вида бетонобъркачки - ръчни и електрически. Първият вариант е по-евтин, но и по-труден за употреба, докато вторият ще ти осигури висока функционалност и отлична производителност. Ако все пак нямаш нищо против да задвижиш 200-литров барабан, заложи на този вариант, но ако търсиш улеснение и минимални усилия по време на работа, избери автоматизирана бетонобъркачка. С нея се работи лесно и безпроблемно:

  • Изсипи вода и цимент в барабана;

  • Добави нужните пълнители;

  • При необходимост добави и пластификатори;

  • Задай работното време и стартирай бъркачката.

В случай, че ти предстои да боравиш с подобна строителна машина за първи път, отдели време да се запознаеш подробно с всичките й специфики. Прочети и инструкциите на производителя, за да избегнеш нежелани грешки.

Какви трябва да бъдат пропорциите бетон

Съставът на качествения бетон включва цимент, вода, пясък и филър (Filler), като последният компонент може да съдържа тухлен прах или чакъл. От значение е всяка една съставка, за да бъде бетонът с добри свойства и издръжлив във времето. Видът на бетона е водещ при определянето на пропорциите, като M500 е най-функционалното решение, на което повечето строители залагат. Най-честата пропорция е 1:2:3, която се отнася за цимент/пясък/чакъл.