Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Бетонобъркачки

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

399.99 лв. 699.99 лв.

Пазарувай по магазин

Намерени 9 продукта

Бетонобъркачки

Качеството на строителни материали като бетона зависи от начина им на смесване и тяхното разбъркване. Ръчното извършване на подобен вид дейност е меко казано трудоемко, затова е задължително да се използват машини като бетонобъркачките, които намират отлично приложение както при малки и големи обекти, така и при мащабни ремонтни дейности, изискващи наличието на модернизирана техника и специално обучен състав от техници, строители и монтажисти.

Какви бетонобъркачки ще видиш в сайта

Преди да избереш бетонобъркачка, трябва да обмислиш внимателно целите си. Ако става дума за подобрения в градината или задния двор, ще ти е нужен модел за разбъркване на минимално количество бетон. И обратното - ако става дума за индустриално приложение (строежи и фабрики), изборът ти трябва да е доста по-различен и насочен към решенията с голям барабан.

Бетонобъркачката има за цел да смеси материали като вода, чакъл и цимент, докато не се получи еднородна смес, готова за използване. В нашия онлайн магазин ще видиш качествени решения от надежден производител, които имат капацитета да увенчаят с успех всяка една строително-ремонтна дейност, с която си се захванал. Купи на изгодни цени бетонобъркачка с размер на барабана:

  • 120 литра;

  • 140 литра;

  • 165 литра;

  • 180 литра;

  • 240 литра и др.

Разгледай целия ни каталог и купи на промоция. С магазин Бриколаж ще се насладиш на приятна и максимално улеснена работа с бетон, който ще бъде напълно готов за работа. 

Как се работи с тях

Съществуват основно два вида бетонобъркачки - ръчни и електрически. Първият вариант е по-евтин, но и по-труден за употреба, докато вторият ще ти осигури висока функционалност и отлична производителност. Ако все пак нямаш нищо против да задвижиш 200-литров барабан, заложи на този вариант, но ако търсиш улеснение и минимални усилия по време на работа, избери автоматизирана бетонобъркачка. С нея се работи лесно и безпроблемно:

  • Изсипи вода и цимент в барабана;

  • Добави нужните пълнители;

  • При необходимост добави и пластификатори;

  • Задай работното време и стартирай бъркачката.

В случай, че ти предстои да боравиш с подобна строителна машина за първи път, отдели време да се запознаеш подробно с всичките й специфики. Прочети и инструкциите на производителя, за да избегнеш нежелани грешки.

Какви трябва да бъдат пропорциите бетон

Съставът на качествения бетон включва цимент, вода, пясък и филър (Filler), като последният компонент може да съдържа тухлен прах или чакъл. От значение е всяка една съставка, за да бъде бетонът с добри свойства и издръжлив във времето. Видът на бетона е водещ при определянето на пропорциите, като M500 е най-функционалното решение, на което повечето строители залагат. Най-честата пропорция е 1:2:3, която се отнася за цимент/пясък/чакъл.