Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Макари с маркучи и колички

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

8.99 лв. 519.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

Намерени 19 продукта

За какво служат градинските макари и колички

С малко повече знания и с правилната техника всяка дейност може да се оптимизира. Как да улесниш обаче поливането? Макарите и количките са отлична възможност за това.

Какво представляват градинските маркучи на макара и колички

Често срещана гледка в дворове и градини са маркучите, които са разпилени по земята и могат лесно да бъдат настъпани. Функцията на макарата е да ги събере, като ги навие максимално стегнато.

Количката пък служи за по-лесното му пренасяне. Така, когато предстои поливане, достатъчно е да вземеш количката, която ще поеме тежестта му вместо теб.

Какви видове макари има

  • Подвижна. Единият вариант е да избереш преносим модел, който може да возиш със споменатата количката;
  • Стенна. Много практичен вариант. Монтира се на стената, така че при нужда маркучът винаги да бъде под ръка и същевременно да е компактно подреден и навит. В раздела ще откриеш и стенни поставки без макара;
  • С кутия. И този вид се монтира на стената, но тук макарата е дискретно скрита в кутия. Така маркучът дори не се вижда, а само се издърпва през отвор в кутията;
  • Автоматични. Имат механизъм за автоматично развиване и прибиране на маркуча. Оборудвани са със стопер и с бутон за заключване срещу инцидентно отваряне;
  • С количка. Обикновено устройството е с две колела за по-лесно придвижване и две крачета или поставка за по-стабилна основа. Може да има телескопична дръжка, която се сгъва за по-практично съхранение. Някои от моделите са с конектор за по-лесното развиване.

Какви размери има в Mr. Bricolage

В категорията ще откриеш различни предложения в зависимост от капацитета им. Може да избереш модел, подходящ за маркуч до 15 м, до 20 м, до 25 м, до 40 м или до 60 м.

Защо да избереш от Mr.Bricolage

В този раздел от каталога ни са събрани качествени градински предложения от Германия, Италия и Великобритания. Много от моделите включват комплект от макара плюс маркуч с накрайници, струйник и други аксесоари. Продуктите са с гаранция до 2 години.

Можеш да разгледаш моделите на място във физическите ни магазини или лесно да избереш и поръчаш онлайн, където коректно са описани всички характеристики на артикулите. С Бриколаж е лесно да закупиш качествено оборудване за градината на изгодни цени. Не пропускай и атрактивните промоции! Ако възникнат въпроси, не се колебай да се допиташ до нашите консултанти или да потърсиш информация в нашите онлайн съвети!