Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Пистолети за поливане и струйници

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

2.29 лв. 299.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

 • 1(current)
 • 2
Намерени 42 продукта
 • 1(current)
 • 2

За какво служат градинските пистолети и струйници

Имаш ли пълното оборудване за поливане на градината? Ако все още липсва някой елемент, ще го откриеш при нас.

Какво представляват пистолетите и струйниците за поливане

Поливането с маркуч все още е доста широко прилагано, но то далеч не е най-практичният вариант. При него струята е трудна за насочване, особено при нисък дебит. А ако трябва да достигнеш до някое растение или дърво в другия край на двора, се налага да прищипеш струята с пръст. Тази практика е не само неудобна, но и поврежда по-нежните растителни култури.

Това вече не е необходимо. Градинските пистолети и струйниците са необходимият аксесоар, който ще помогне да извършиш качествено задачата. Те се монтират към маркуча или към системата за поливане и значително улесняват задачата. Имат и различни функции, сред които опции за различна сила и форма на струята.

Какво трябва за пистолета и струйника

Ако става дума за по-малка цветна или зеленчукова градина, пистолетът е отличен вариант. Той е тип „дюза“. С него можеш ръчно да ръководиш процеса по поливането и използвайки различните му функции, лично да се увериш, че всяко растение е напоено. Струйникът пък осигурява прецизно насочване за водата. Може да служи отлично и за почистване на двора.

Струйници и пистолети за поливане се произвеждат както от метал, така и от пластмаса. Металните варианти са по-здрави, докато пластмасовите прилягат по-добре в ръката, особено предложенията с ергономична дръжка.

Двата накрайника са отлично решение за любители градинари, за летни вили и дворове. За по-обширни територии обаче препоръчителен е автоматичният метод на напояване, при който се разполагат разпръсквачки на равни интервали.

Най-предпочитани в раздела на Mr. Bricolage

 • Пистолет многофункционален – с опция за регулиране на водната струя от силна до мъгла;
 • Струйник регулируем – може да избереш сила, както и вида на струята (плътна или мъгла);
 • Струйник високодебитен;
 • Комплект плюс връзки – комплектите са особено търсени, тъй като дават цялостно решение;
 • Пистолет с душ накрайник – може да служи не само за поливане, но и за разхлаждане;
 • Разпръсквач удължен;
 • Соларен душ – с поставка, с дълга или с телескопична дръжка.

Повечето модели можеш да разгледаш на място в нашите физически магазини, а още по-лесно ще добиеш представа и ще можеш да сравниш характеристиките на всичко, което предлагаме, в онлайн каталога. Разгледай функциите и прецени предимствата на различните модели. Твоята градина заслужава топ качество на изгодна цена. Открий го в Mr. Bricolage!