Количка
(50)

Пистолети за поливане и струйници

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

За какво служат градинските пистолети и струйници

Имаш ли пълното оборудване за поливане на градината? Ако все още липсва някой елемент, ще го откриеш при нас.

Какво представляват пистолетите и струйниците за поливане

Поливането с маркуч все още е доста широко прилагано, но то далеч не е най-практичният вариант. При него струята е трудна за насочване, особено при нисък дебит. А ако трябва да достигнеш до някое растение или дърво в другия край на двора, се налага да прищипеш струята с пръст. Тази практика е не само неудобна, но и поврежда по-нежните растителни култури.

Това вече не е необходимо. Градинските пистолети и струйниците са необходимият аксесоар, който ще помогне да извършиш качествено задачата. Те се монтират към маркуча или към системата за поливане и значително улесняват задачата. Имат и различни функции, сред които опции за различна сила и форма на струята.

Какво трябва за пистолета и струйника

Ако става дума за по-малка цветна или зеленчукова градина, пистолетът е отличен вариант. Той е тип 'дюза'. С него можеш ръчно да ръководиш процеса по поливането и използвайки различните му функции, лично да се увериш, че всяко растение е напоено. Струйникът пък осигурява прецизно насочване за водата. Може да служи отлично и за почистване на двора.

Струйници и пистолети за поливане се произвеждат както от метал, така и от пластмаса. Металните варианти са по-здрави, докато пластмасовите прилягат по-добре в ръката, особено предложенията с ергономична дръжка.

Двата накрайника са отлично решение за любители градинари, за летни вили и дворове. За по-обширни територии обаче препоръчителен е автоматичният метод на напояване, при който се разполагат разпръсквачки на равни интервали.

градински пистолет за поливане

Най-предпочитани в раздела на Mr. Bricolage

  • Пистолет многофункционален - с опция за регулиране на водната струя от силна до мъгла;
  • Струйник регулируем - може да избереш сила, както и вида на струята (плътна или мъгла);
  • Струйник високодебитен;
  • Комплект плюс връзки - комплектите са особено търсени, тъй като дават цялостно решение;
  • Пистолет с душ накрайник - може да служи не само за поливане, но и за разхлаждане;
  • Разпръсквач удължен;
  • Соларен душ - с поставка, с дълга или с телескопична дръжка.

Повечето модели можеш да разгледаш на място в нашите физически магазини, а още по-лесно ще добиеш представа и ще можеш да сравниш характеристиките на всичко, което предлагаме, в онлайн каталога. Разгледай функциите и прецени предимствата на различните модели. Твоята градина заслужава топ качество на изгодна цена. Открий го в Mr. Bricolage!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0