Количка

Ideal Standard

Ideal Standard e сред водещите производители на цялостни решения за баня. Основното седалище на компанията се намира в Брюксел; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка.

Интегрирайки модерни технологии и работейки с дизайнери на световно ниво, компанията е фокусирана в разработката на иновативни продукти за баня, групирани в различни продуктови категории – керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите им се търгуват под наложени местни и международни Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

История

Настоящото българско дружество „Идеал Стандарт – Видима” АД стартира дейността си през 1934 г. От тогава, до началото на новото хилядолетие, компанията се разраства и преструктурира многократно. През 2007 г., двата завода "Идеал Стандарт - Видима" и "Идеал Стандарт България" се вливат в "Идеал Стандарт Интернешънъл", с корпоративен собственик "Бейн Кепитъл Партнърс". По-късно, двете фирми се обединяват с юридическо наименование "Идеал Стандарт - Видима" АД – социално отговорно предприятие с фокус върху опазване на околната среда.

През 2014 г. "Идеал Стандарт Интернешънъл" разработва план за развитие "2020", включващ значителни инвестици в модернизирането на фабриката за санитарна керамика и тази за санитарна арматура. С времето работните процеси се автоматизират все повече, като роботите активно участват в производствения процес, водейки до повишаване на ефективността и качеството на финалния продукт.

Визия

Идеал Стандарт създава иновативни решения за частни и обществени санитарни пространства, предлагайки интелигентни продукти с висок стандарт на изработка. Високите клиентски изисквания за създаване на лични преживявания на публични места, провокира Идеал Стандарт да съответства на потребностите и начина на живот на крайния потребител.

Идеал Стандарт работи с екип от международни университети, архитекти, дизайнери и строителни фирми, за да структурира бъдещите тенденции на съвременния живот, интегрирайки ги в продуктите си, като създава модерна визия за форма и функция.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Устойчивост и отговорност

Ideal Standard е компания, отговорна към обществото и околната среда. Инвестирайки в щадящи природата технологии, добри практики за управление на отпадъци и поддържането на висок стандарт на здравословни условия за своите работници, марката създава продукти, които насърчават отговорното потребление на вода.

Ideal Standard се грижи както за своите служители, така и за цялостното благополучие на хората, подпомагайки образование, здравеопазване, изкуство, култура и спорт в региона.

Иновации и качество

AquaBlade® – ПО-ЧИСТО, ПО-ТИХО И ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО ИЗМИВАНЕ

AquaBlade® тенологията предлага "по-умен" дизайн. Превъзхожда всички съществуващи тоалетни технологии по отношение на хигиената. За разлика от традиционните тоалетни, които оставят значителна неизмита площ, особено в задната част, AquaBlade® е снабдена с микроканал, разположен в горната част на тоалетната чиния. Така водният поток изплаква 95% от повърхността под него, напълно отмивайки нечистотиите.

В сравнение с много от традиционните технологии за измиване, AquaBlade® е до 80% по-тиха. Лабораторни  тестове на идентични тоалетни чинии с традиционно измиване и с технологията AquaBlade® показват, че революционната AquaBlade® е с 25% по-тиха.

AquaBlade® технологията използва водата по-икономично и по-ефективно от стандартните тоалетни, функционирайки перфектно, в комбинация с елегантна и семпла визия.

ProSys™ СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

ProSys е обширно решение за вграждане, което обхваща всички компоненти на мокрото помещение - тоалетни, бидета, умивалници, писоари и душове. Разнообразието от продукти, предназначени за масивно и сухо строителство, прави ProSys™ идеален избор за различни проекти. Системите за вграждане ProSys™ се отличават с богат набор от функции, които предоставят лесна инсталация и поддръжка, спестяват енергия и вода, и подобряват хигиената. Със сериозен контрол върху качеството и стриктно спазване на стандартите за тестване, системите ProSys™ гарантират абсолютно спокойствие. Гамата се интегрира идеално с колекции керамика, санитарна арматура и активаторни панели Ideal Standard.

СКРИТА ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ ОТ 1969 Г. НАСАМ FirmaFlow®

Спестяваш до 50% повече вода с подобрената кликтехнология FirmaFlow®, която използва механично спиране, за да регулира водния поток от чешмата до точно необходимото количество за измиване на ръцете. Механизъмът работи още по-ефективно, поддържайки постоянен поток и намалявайки потреблението с до 50%.

За повишена сигурност и прецизност при задаване на температурата на водата, затварящият механизъм FirmaFlow® позволява фини настройки на температурата между 34 °C и 42 °C. Прецизността е ключов приоритет за LightMove®, което се усеща в по-удобната за ползване ръкохватка и вградения ограничител на топла вода, предпазващ от изгаряния и предоставящ безупречен контрол.

Ideal Standard Иновации

ДВИЖЕЩА СИЛА В ЕЖЕДНЕВИЕТО PreciTherm®

PreciTherm® е модерен термостатичен затварящ механизъм за душ системи, който предлага ненадминато качество, издръжливост, сигурност и продуктивност, с ергономичен дизайн, който гарантира постоянни резултати всеки ден.

PreciTherm® гарантира бързо постигане на желаната температура, като по този начин пести енергия. Екологичните настройки позволяват ограничаване на дебита с до 50%, без загуба на продуктивност. Температурата на водата в термостатичните смесители се задава предварително и остава непроменена при употреба. Термостатичният механизъм автоматично регулира притоците на топла и студена вода, намалявайки водния разход.

СКРИТА ТЕХНОЛОГИЯ Easy-Box

Гъвкавият вграден модул на Ideal Standard опростява инсталирането и елиминира нуждата от специфични инструменти. Универсалният монтажен комплект е идеален избор за обширната гама двуръкохваткови, електронни и Navigo® термостати на Ideal Standard, както и едноръкохваткови ръчни смесители, предлагащи повече гъвкавост при дизайна на банята. С иновативни функции, Easy-Box може да се адаптира към всеки проект и тип инсталация. Трайно и надеждно решение за душ.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ФИНИ, НЕВЕРОЯТНО ЗДРАВИ Diamatec®

За да създаде възможно най-тънките и прецизни дизайни в керамиката, новият патентован материал Diamatec® е разработен с използване на уникална смес от алуминиев триоксид и шамот. Резултатът е материал, който позволява постигането на изключително сложни и предизвикателни дизайни с невиждани досега здравина и издръжливост. Diamatec® представя изключително фини, тънки, прави ръбове, които са особено здрави и подходящи за широк спектър от взискателни среди. Технологията е вдъхновена от области като като хотелските сервизи, където се очаква керамиката да бъде тънка, здрава и привлекателна.

НОВО НИВО НА ХИГИЕНА Intellimix®

Intellimix® постига висока хигиена като осигурява доза сапун и вода от едно устройство. С оптимизиран и 100% безконтактен цикъл на миене, разпространението на бактерии и вируси е драстично намалено.

Водния поток е програмируем, за по-икономичен разход на вода. Intellimix използва 85% по-малко вода в сравнение със стандартните едноръкохваткови смесители при един и същ цикъл на миене, препоръчан от СЗО. Системата смесва антибактериален сапун с въздух до образуването на нежна сапунена пяна. Така при отлична хигиена на измитите ръце, сместяваш и до 80% от сапун. Специалното bluetooth-ready приложение прави управлението на ресурсите още по-лесно – настрой, наблюдавай дистанционно работата и спести.

ГЛАДКО ХИГИЕНИЧНО ПОЧИСТВАНЕ RimLS+

RimLS+ отговаря на нарастващите нужди от хигиенни решения. С RimLS+ цялата тоалетна се почиства по-внимателно с всяко изплакване. Системата предлага по-голямо покритие при измиване, което елиминира шанса да се развият бактерии, а ограниченото странично пръскане спомага и контрола на миризмата.

Дизайнът Rimless означава, че бързото отичане ефективно почиства цялата тоалетна. С Rimless спестяваш време, ресурси и разходи за поддръжка, особено на места, където е необходимо често ежедневно почистване.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
0