Национален телефон070088111
Работно време: понеделник  – събота от 8 до 20 ч, неделя от 8:30 до 19:30 ч. 
Всички магазини Mr.Bricolage без този в София Ринг Мол работят при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Вани

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 23 продукта
  • 1(current)
  • 2

Вани

Наличието на вана в банята не е просто “глезотия”, а ефективно средство за борба с умората. Този вид приспособление в зоната за релакс ни дава шанс да отмием стреса от плещите си, също както и да си върнем доброто настроение. Дори и само веднъж седмично да използваме ваната, това би било напълно достатъчно, за да се почувствате като в СПА център.

Какви видове вани за баня ще открием в Mr. Bricolage

Изборът на съвременно корито за къпане е приятен, но същевременно труден и много специфичен. Предвид възможностите, които пазарът предлага, е нужно да обмислиш внимателно идеята да инвестираш в подобно приспособление за баня, което да използваш дълги години занапред. Открий страхотни идеи в магазин Mr. Bricolagе, където те очакват модели като:

  • Правоъгълни и ъглови акрилни вани;
  • Свободно стоящи и кръгли модели;
  • Метални вани за баня;
  • Модели с ретро визия;
  • Скари за корита.

Разнообразието е налице, а ти трябва да се изправиш лице в лице с трудния избор. Не отлагай и не се надявай на случайността при вземането на решение, свързано с покупката на обзавеждане за баня. В случай, че разполагаш с достатъчно пространство за ефективното обособяване в помещението за къпане, задължително заложи на пълния набор екстри, който включва и модерно корито за къпане. 

Кои са най-често срещаните размери

Много е важно да заложиш на правилните размери, когато става дума за покупка на вана за баня. Някои модели са предназначени само за сядане (седящи), докато други са доста обемисти, подвижни и подходящи за помещения с голяма площ. Класическият размер е 170 см, но могат да се открият и модели от 100 см до 190 см. Обърни внимание и на детайли като формата, вида на облегалка, допълнителните функции на приспособлението и прочее. Всичко това рефлектира върху точния размер. 

Как да изберем правилната според дома си

Преди да купиш вана, трябва да решиш какъв точно модел искаш да имаш в банята си. Пазарът предлага както евтини решения, така и доста луксозни, които включват екстри като джакузи, специални сифони и какво ли още не. Ако обаче се стремиш към бюджетни и класически решения, избери обикновено акрилно корито за къпане, което ще ти е напълно достатъчно да постигнеш едно високо ниво на комфорт. Магазин Бриколаж ще ти предложи ниски цени и добро качество, което ще бъде елегантно преплетено с модерна визия и висока практичност. Ти заслужаваш всичко това!