Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Вани

Пазарувай по цена

85.99 лв. 3159.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Дължина (СМ)

Пазарувай по Ширина (СМ)

Пазарувай по Цвят

Пазарувай по магазин

Намерени 18 продукта

Вани

Наличието на вана в банята не е просто “глезотия”, а ефективно средство за борба с умората. Този вид приспособление в зоната за релакс ни дава шанс да отмием стреса от плещите си, също както и да си върнем доброто настроение. Дори и само веднъж седмично да използваме ваната, това би било напълно достатъчно, за да се почувствате като в СПА център.

Какви видове вани за баня ще открием в Mr. Bricolage

Изборът на съвременно корито за къпане е приятен, но същевременно труден и много специфичен. Предвид възможностите, които пазарът предлага, е нужно да обмислиш внимателно идеята да инвестираш в подобно приспособление за баня, което да използваш дълги години занапред. Открий страхотни идеи в магазин Mr. Bricolagе, където те очакват модели като:

  • Правоъгълни и ъглови акрилни вани;
  • Свободно стоящи и кръгли модели;
  • Метални вани за баня;
  • Модели с ретро визия;
  • Скари за корита.

Разнообразието е налице, а ти трябва да се изправиш лице в лице с трудния избор. Не отлагай и не се надявай на случайността при вземането на решение, свързано с покупката на обзавеждане за баня. В случай, че разполагаш с достатъчно пространство за ефективното обособяване в помещението за къпане, задължително заложи на пълния набор екстри, който включва и модерно корито за къпане. 

Кои са най-често срещаните размери

Много е важно да заложиш на правилните размери, когато става дума за покупка на вана за баня. Някои модели са предназначени само за сядане (седящи), докато други са доста обемисти, подвижни и подходящи за помещения с голяма площ. Класическият размер е 170 см, но могат да се открият и модели от 100 см до 190 см. Обърни внимание и на детайли като формата, вида на облегалка, допълнителните функции на приспособлението и прочее. Всичко това рефлектира върху точния размер. 

Как да изберем правилната според дома си

Преди да купиш вана, трябва да решиш какъв точно модел искаш да имаш в банята си. Пазарът предлага както евтини решения, така и доста луксозни, които включват екстри като джакузи, специални сифони и какво ли още не. Ако обаче се стремиш към бюджетни и класически решения, избери обикновено акрилно корито за къпане, което ще ти е напълно достатъчно да постигнеш едно високо ниво на комфорт. Магазин Бриколаж ще ти предложи ниски цени и добро качество, което ще бъде елегантно преплетено с модерна визия и висока практичност. Ти заслужаваш всичко това!