Количка
(21)

Вани

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Вани

Наличието на вана в банята не е просто 'глезотия';, а ефективно средство за борба с умората. Този вид приспособление в зоната за релакс ни дава шанс да отмием стреса от плещите си, също както и да си върнем доброто настроение. Дори и само веднъж седмично да използваме ваната, това би било напълно достатъчно, за да се почувствате като в СПА център.

вани за баня

Какви видове вани за баня ще открием в Mr. Bricolage

Изборът на съвременно корито за къпане е приятен, но същевременно труден и много специфичен. Предвид възможностите, които пазарът предлага, е нужно да обмислиш внимателно идеята да инвестираш в подобно приспособление за баня, което да използваш дълги години занапред. Открий страхотни идеи в магазин Mr. Bricolagе, където те очакват модели като:

  • Правоъгълни и ъглови акрилни вани;
  • Свободно стоящи и кръгли модели;
  • Метални вани за баня;
  • Модели с ретро визия;
  • Скари за корита.

Разнообразието е налице, а ти трябва да се изправиш лице в лице с трудния избор. Не отлагай и не се надявай на случайността при вземането на решение, свързано с покупката на обзавеждане за баня. В случай, че разполагаш с достатъчно пространство за ефективното обособяване в помещението за къпане, задължително заложи на пълния набор екстри, който включва и модерно корито за къпане.

Кои са най-често срещаните размери

Много е важно да заложиш на правилните размери, когато става дума за покупка на вана за баня. Някои модели са предназначени само за сядане (седящи), докато други са доста обемисти, подвижни и подходящи за помещения с голяма площ. Класическият размер е 170 см, но могат да се открият и модели от 100 см до 190 см. Обърни внимание и на детайли като формата, вида на облегалка, допълнителните функции на приспособлението и прочее. Всичко това рефлектира върху точния размер.

Как да изберем правилната според дома си

Преди да купиш вана, трябва да решиш какъв точно модел искаш да имаш в банята си. Пазарът предлага както евтини решения, така и доста луксозни, които включват екстри като джакузи, специални сифони и какво ли още не. Ако обаче се стремиш към бюджетни и класически решения, избери обикновено акрилно корито за къпане, което ще ти е напълно достатъчно да постигнеш едно високо ниво на комфорт. Магазин Бриколаж ще ти предложи ниски цени и добро качество, което ще бъде елегантно преплетено с модерна визия и висока практичност. Ти заслужаваш всичко това!


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0