Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Душ кабини

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

189.99 лв. 1064.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Ширина (СМ)

Пазарувай по Дълбочина (СМ)

Пазарувай по Височина (СМ)

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
Намерени 21 продукта
  • 1(current)
  • 2

Каква душ кабина да избереш

Душ кабината внася ред в банята, прави я по-функционална и практична. Как обаче да избереш точния модел?

За какъв тип бани са подходящи душ кабините

Ако банята ти е твърде малка, задачата става доста сложна. В малкото пространство отварянето на вратата на кабината е проблемно. За такива тесни помещения е добре да заложиш на модел с плъзгащи се врати. Добро решение е да е с обла или ъглова форма, което ще спести пространство.

За по-големи бани можеш да избираш свободно. Имаш зелена светлина да се спреш на асиметрични, правоъгълни и други интересни модели, които предлагат повече свобода на движенията.

В какви размери най-често ще ги видиш

Размерите варират, но не в особено големи рамки – говорим за „кабина“, така че няма как тя да е много обширна. Най-малките предложения в нашия каталог са доста компактни. Можеш да се спреш на квадратен модел със стени широки 80х80 см или на такъв с овална врата с размери 90х90 см. По-големите правоъгълни предложения достигат до 80х120 см.

Кои са основните части на душ кабините

  • Гръб – това е задната част, която е долепена до стената на банята. Може да е бял, тъмен или да е от прозрачно стъкло;
  • Врата – може да се отваря напред или да се плъзга;
  • Корито – следва формата на кабината и предпазва от разтичане на водата из цялата баня. Може да е от порцелан, акрил или друг материал. В него се монтира сифонът. Някои модели са без корито и при тях се поставя само праг, който може да се вгради в плочките;
  • Стъкло – стъклото за тези душ съоръжения задължително е закалено и дебело поне 6 мм. Може да е прозрачно (дава усещане за повече широчина) или тонирано (осигурява повече дискретност;
  • Уплътнения. Те служат за осигуряването на херметичността на сглобяемата душ конструкция и осигуряват здравината ѝ. Тяхно основно предимство е еластичността им, но е задължително също да са устойчиви на влага, на съпротивление и на температурни промени;
  • Ролки. Те отговарят за придвижването на вратата, ако тя е плъзгаща.

Съвети за покупката от Mr. Bricolage

Преди да заявиш избраната душ кабина, важно е да си сигурен, че имаш коректните мерки на пространството, с което разполагаш в банята и си предвидил място за отваряне и затваряне на вратите. Обърни внимание също дали избраният модел е ляв или десен и дали отговаря на разположението на твоя душ.

На нашите страници ще откриеш разнообразни красиви и надеждни предложения от реномирани производители. Дори и най-евтините от тях са с гаранционен срок от поне 2 години. Обърни внимание и на актуалните промоции! В каталога ни винаги има оферти на неустоими цени. Ако пък в момента не можеш да си позволиш подобна инвестиция, възползвай се от възможностите за покупка на изплащане.