Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Пластмасови шкафове

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

22.99 лв. 259.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Дълбочина (СМ)

Пазарувай по Брой рафтове

Пазарувай по магазин

Намерени 11 продукта

На всички ни е познато как с течение на времето в дома ни се натрупват все повече и повече дребни вещи. Именно заради тях понякога жилището ни може да изглежда разхвърляно. Ако обаче сме предвидили конкретни места за всяко едно нещо, ще се наслаждаваме на уютен и подреден дом.

Перфектен вариант за място за съхранение на вещите ни са пластмасовите шкафове с чекмеджета. Те винаги са били неизменна част от всяко едно обзавеждане. Благодарение на това, че повечето модели разполагат с няколко отделения, можем да сортираме всичко и да въдворим ред. Огромен техен плюс е и че са по-евтини от ратановите например и няма да натоварят излишно бюджета ни.

За какво можем да ги използваме

    • За съхранение на дрехи и обувки. В днешно време модата идва и си отива, а ние продължаваме да трупаме все повече дрехи и обувки. За това е и много вероятно в един момент в гардероба ни да няма повече свободно място, а едва ли в стаята ни има пространство за втори гардероб. Пластамовият шкаф за дрехи е компактен и лесно може да се мести от стая в стая;

    • За кухнята. Много от хранителните продукти, като подправки, брашно и ориз, не могат да се държат в хладилника, а често вградените кухненски чекмеджета с които разполагаме се оказват недостатъчни. В такива моменти допълнителният пластмасов шкаф е чудесно решение;

    • За терасата. Всеки, който отглежда цветя на балкона си, знае колко неприятно е, когато навсякъде има разпилени градински инструменти, саксии и лейки. Инвестирайки в пластмасов шкаф, всичко ненужно за момента ще бъде скрито от погледа Ви.

 

Какви са предимствата им

Предимствата на пластмасовите шкафове са на практика неизброими. Едно от най-големите е, че пластмасата е материал, който трудно променя цвета си, дори при продължително излагане на слънце. Освен това, се сглобяват и разглобяват изключително лесно без нужда от професионална помощ. 

Освен че са невероятно практични, фактът че се предлагат в най-различни цветове и модели ги прави идеалното допълнение за всеки един интериор. Можете да изберете пластмасов шкаф в цветовата гама на стаята, в която ще го поставите или точно обратното - да заложите на контрастен цвят.

Не е за пренебрегване и колко лесно се почистват. Поддръжката на пластмасовите модели не изисква специални препарати, време и усилия, в сравнение с дървените или металните.

Защо да ни се довериш

В онлайн магазин Мосю Бриколаж сме подбрали пластмасови шкафове с проверено качество и на достъпни цени. Разгледай ги и избери този, който най-добре ще пасне на твоите нужди още днес.