Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Пластмасови шкафове

Пазарувай по цена

26.99 лв. 259.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Брой рафтове

Пазарувай по магазин

Намерени 12 продукта

На всички ни е познато как с течение на времето в дома ни се натрупват все повече и повече дребни вещи. Именно заради тях понякога жилището ни може да изглежда разхвърляно. Ако обаче сме предвидили конкретни места за всяко едно нещо, ще се наслаждаваме на уютен и подреден дом.

Перфектен вариант за място за съхранение на вещите ни са пластмасовите шкафове с чекмеджета. Те винаги са били неизменна част от всяко едно обзавеждане. Благодарение на това, че повечето модели разполагат с няколко отделения, можем да сортираме всичко и да въдворим ред. Огромен техен плюс е и че са по-евтини от ратановите например и няма да натоварят излишно бюджета ни.

За какво можем да ги използваме

    • За съхранение на дрехи и обувки. В днешно време модата идва и си отива, а ние продължаваме да трупаме все повече дрехи и обувки. За това е и много вероятно в един момент в гардероба ни да няма повече свободно място, а едва ли в стаята ни има пространство за втори гардероб. Пластамовият шкаф за дрехи е компактен и лесно може да се мести от стая в стая;

    • За кухнята. Много от хранителните продукти, като подправки, брашно и ориз, не могат да се държат в хладилника, а често вградените кухненски чекмеджета с които разполагаме се оказват недостатъчни. В такива моменти допълнителният пластмасов шкаф е чудесно решение;

    • За терасата. Всеки, който отглежда цветя на балкона си, знае колко неприятно е, когато навсякъде има разпилени градински инструменти, саксии и лейки. Инвестирайки в пластмасов шкаф, всичко ненужно за момента ще бъде скрито от погледа Ви.

 

Какви са предимствата им

Предимствата на пластмасовите шкафове са на практика неизброими. Едно от най-големите е, че пластмасата е материал, който трудно променя цвета си, дори при продължително излагане на слънце. Освен това, се сглобяват и разглобяват изключително лесно без нужда от професионална помощ. 

Освен че са невероятно практични, фактът че се предлагат в най-различни цветове и модели ги прави идеалното допълнение за всеки един интериор. Можете да изберете пластмасов шкаф в цветовата гама на стаята, в която ще го поставите или точно обратното - да заложите на контрастен цвят.

Не е за пренебрегване и колко лесно се почистват. Поддръжката на пластмасовите модели не изисква специални препарати, време и усилия, в сравнение с дървените или металните.

Защо да ни се довериш

В онлайн магазин Мосю Бриколаж сме подбрали пластмасови шкафове с проверено качество и на достъпни цени. Разгледай ги и избери този, който най-добре ще пасне на твоите нужди още днес.