(19)

Пощенски кутии

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Независимо че изпращането на писма по пощата все повече отстъпва място на електронната комуникация, пощенските кутии продължават да са неизменна част от нашия живот. Именно затова не бива да мислим за тях като за нещо напълно излязло от употреба. Макар и вече да са доста ретро, те все още изпълняват важни функции.

Едва ли бихме могли да си представим вход на жилищна сграда, в който да няма пощенски кутии. Минавайки от там все още продължаваме да следим дали има писмо за нас. Като започнем от получаването на рекламни брошури, продължим през сметките за ток и вода, и стигнем до важните известия от обществените институции, пощенските кутии все още служат като средство за получаване на кореспонденция.

Какви видове се предлагат

Съществуват изключително много видове, но едни от най-разпространените са следните:

• Едностранни. Те разполагат само с един отвор, през който се осъществява оставянето и взимането на писмата;

• Двустранни. Притежават отвори и от двете страни на пощенската кутията;

• За вграждане. Този тип най-често се поставят на входните врати на жилищните сгради. Всички знаем колко е неприятна гледката на разсипаните пред входа писма и брошури. Тези модели решават точно този проблем. Благодарение на тях, пощальоните няма нужда да влизат във входа на сградата, което често се оказва невъзможно, ако тя се заключва.

На какво да обърнем внимание при избора им

Ако искаш да направиш добър избор и да инвестираш в качествен продукт, който да ползваш дълго време, трябва да вземеш предвид няколко неща. Първото е от какъв материал е изработена пощенската кутия. Произвеждат се предимно метални, стоманени и пластмасови. Каква ще избереш зависи най-вече от това на какво място ще я монтираш. Ако ще бъде на открито пространство, най-добре ще е да избереш по-солиден материал. Пластмасовите, от друга страна, са подходящи за затворени помещения, тъй като не са много устойчиви на външните атмосферни влияния.

Следващият важен аспект, върху който трябва да помислиш е в какъв тип сграда ще я поставиш. Тези, които са предназначени за блокове и кооперации, се различават от тези за къщи, най вече по това, че първите трябва да са много по-устойчиви, като се има предвид досега им с повече хора.

Цветът на пощенските кутии също не е за подценяване. Добра идея е да са в цветовата гама на мястото, на което ще се монтират. Другият вариант е да заложиш на контрастен цвят.

Защо да ни се довериш

Ако търсиш качествени пощенски кутии на добри цени, заповядай в магазините на Мосю Бриколаж в София и Варна, или разгледай онлайн каталога ни още днес!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0