Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Панти за стъкло

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

1.19 лв. 10.49 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Приложение

Пазарувай по магазин

Намерени 17 продукта

Стъклото винаги е бил предпочитан материал при изработката на мебели. А през последните години наблюдаваме дори по-разпространено използване на стъкло както в строителството на сгради, така и за вътрешна декорация. Съществува широка гама от изцяло стъклени мебели - витрини, шкафове и интериорни врати.

Пантите са вид обков и са основният компонент на всяка една врата, осигурявайки нейното плавно отваряне и затваряне. При стъклените врати пантата трябва да съответства на цялостната естетика на вратата и елементите, които я съставляват. Пантите за стъкло са изключително иновативни и функционални. Могат да се монтират лесно и бързо дори от хора, които не са експерти в ремонтните дейности.

На какво да обърнем внимание при избора им

    • От какъв материал са изработени. В зависимост от това какъв е той, могат да понесат различно тегло. Ако дебелината на крилото на вратата е по-малко от 8 мм, пантата може да бъде от алуминий или цинк. Ако обаче дебелината надвишава 12 мм, по-добре е да заложиш на бронзовите или месинговите варианти;

    • Какъв е дизайнът им. Като се има предвид изчистеният вид на стъклото, трябва да знаем, че погледът ни веднага би отивал към самата панта. Затова е важното тя да съответства на цялостния облик на помещението. Можеш да я избереш в цветовата гама на стаята или точно обратното - да заложиш на контрастен цвят;

    • Кой е производителят. Тук не бива да правиш компромиси, тъй като от качеството на продукта зависят сигурността и спокойствието ти. Освен това надеждните производители осигуряват гаранция на самия продукт, както и инструкции за монтаж.

Как се извършва монтажът

Това зависи най-вече от типа на самия продукт. Ако нямаш много опит в ремонтните дейности, най-лесният начин е да заложиш на панти за стъкло, които се инсталират без пробиване.

Ако все пак избереш по-разпространения вариант с пробиване, добре е да добиеш представа как става закрепването в този случай. Първата стъпка е да направиш всички необходими измервания. След това трябва да отбележиш върху самото стъкло местата, на които искаш да извършиш закрепването. След нанасяне на необходимите маркировки се извършват съответните пробивания. Накрая закрепването се извършва с помощта на отверка.

Защо да се довериш на онлайн магазин Мосю Бриколаж

След като вече знаеш на какво да обърнеш внимание преди покупката, остава само да направиш своя избор от селекцията ни с качествени предложения на достъпни цени. Разгледай още сега!