Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Информация за поръчка на всички услуги / 3D проектиране, тониране и др / виж тук

Мебелни дръжки

Пазарувай по оферти

Пазарувай по цена

0.89 лв. 9.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по Височина (ММ)

Пазарувай по Ширина (ММ)

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 535 продукта
ДРЪЖКА БУТОН Д12 ХРОM MAT B BEAUTY
3,14  лв.
4,49  лв.
ДРЪЖКА БУТОН Д12 ХРОM B BEAUTY
2,25  лв.
4,49  лв.
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Различните видове мебели са неразделна част от нашия дом. Шкафовете, чекмеджетата и гардеробите ни осигуряват не само функционалност, но и уют и ако са подбрани правилно, могат да бъдат наслада за окото.

Съставна част от всяка една мебел са нейните дръжки. Доста често те биват ненужно пренебрегвани от повечето хора, въпреки че досегът ни до тях е ежедневен.

Ако обърнем малко повече внимание при избора на дръжки за мебелите, ще можем да бъдем сигурни, че ще постигнем невероятна хармония в нашия интериор. Разгледай каталога на Бриколаж и избери.

На какво да обърнем внимание при избора им

Макар че са дребни по размер елементи от жилището ни, когато моментът за покупката им настъпи, осъзнаваме, че това е една нелека задача. Въпреки това, ако сме направили предварително проучване, можем да бъдем сигурни, че ще направим правилния избор. Това са част от основните неща, за които трябва да помислим:

     • От какъв материал са изработени. Най-често срещаните, от които можем да изберем, са дървените и керамичните. Това на какви ще се спрем зависи от материала, от който е изработена самата мебел и от личните ни предпочитания;

     • Какъв бюджет сме готови да отделим. От това зависи дали ще заложим на луксозните и дизайнерски варианти или ще се спрем на някой по-евтин вариант;

     • Какъв е дизайнът им. Най-важното е той да отговаря на стила както на вратичките и на цялостната мебел, така и на цялостното ни обзавеждане. Ако например сме заложили на ретро привкуса в нашето жилище, твърде модерни и екстравагантни мебелни дръжки не биха били уместни;

     • Какъв е цветът им. Тук имаме две възможности. Едната е да изберем цвят, който е в хармония със заобикалящата го цветова гама. Другата е да се спрем на контраста. Например, ако мебелите ни са черни, да заложим на бели дръжки;

     • Къде ще бъдат поставени. Логично е, ако ги поставяме на кухненски шкафове, да обърнем внимание дали са достатъчно издръжливи на вода и високи температури.

Как се извършва монтажът им

Повечето хора предпочитат сами да се справят с не толкова сложните ремонтни дейности. Ако и ти си от тях, значи и тази задача не би те затруднила.

Това как ще ги поставим зависи от това дали разполагат с една, с две дупки или са вкопани. Ако са от първите два вида, инсталирането става с помощта на винт, като преди това мебелните вратички се пробиват.

Инсталирането на вкопаните дръжки се осъществява след като се направи отвор с формата и дълбочината на дръжката.

Защо да ни се довериш

В онлайн магазина на Мосю Бриколаж ще откриеш висококачествени дръжки за мебели от реномирани производители, на достъпни цени. Разгледай и направи своя избор още сега!