Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Колела за ръчни колички

Намерени 0 продукта

Едва ли можем да си представим извършването на строителни, градински и транспортни дейности без помощта на ръчните, прави колички. За много хора те са незаменим помощник дори при извършването на ежедневни дейности, като ходенето до магазина. С тях не само можем много по-лесно да преместваме товар от едно място до друго, но и ще съкратим значително времето, за което извършваме тази дейност.

Съществуват различни видове ръчни колички - с едно или с две колела, с малък или голям обем и с различна товароносимост.

Като почти всяко нещо обаче, ръчните колички също имат консумативи, които понякога се налага да се подменят. Най-често това са техните колела, които напълно разбираемо се износват с течение на времето. За щастие, в онлайн магазин Мосю Бриколаж разполагаме с голямо разнообразие от резервни колела на достъпни цени.

На какво да обърнем внимание при избора им

Ако искаме новите гуми да ни служат максимално дълго и да не се наложи да ги подменяме скоро след като сме ги сменили, трябва да обърнем внимание на няколко неща. Важно при избора на колела за ръчни колички е:

    • От какво са изработени. Трябва да залагаме само на висококачествени гумени материали. Плътността на гумата е определяща за това на какви метеорологични влияния могат да бъдат излагани и какъв товар могат да понесат гумите;

    • Каква е големината им. Когато ги избираме, трябва да се уверим, че диаметърът и големината на вътрешния им отвор съответстват на размера на оригиналните;

    • Дали разполагат с лагери. Лагерът осигуряват ефективното въртене на гумите. Той се намира в механизма на главината и прави връзка с носача чрез външен пръстен.

Как да сменим колелата на ръчната си количка

Смяната може да извършиш много лесно дори и сам, не е нужно да използваш услугите на специалист.

Първото нещо, което трябва да направиш е да си подсигуриш нужните инструменти. Това са плоска отвертка, клещи и ръкавици. Колелата се държат към ръчната количка от метален компонент, наречен шплинт, който минава през отвор в самия край на оста. Просто трябва да отпуснеш края му, да го издърпаш с помощта на клещи и старият елемент ще падне. След това постави новия, отново с помощта на шпилинг.

Защо да се довериш на онлайн магазин Мосю Бриколаж

С качеството никога не бива да се правят компромиси. Точно заради това колелата за ръчни колички, които ще откриеш при нас, са с доказан произход, от реномирани производители и на достъпни цени. Разгледай и направи своя избор още сега!