ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 11KW 16A T2 EVLINK HOME

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 11KW 16A T2 EVLINK HOME
ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 11KW 16A T2 EVLINK HOME
ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 11KW 16A T2 EVLINK HOME
ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 11KW 16A T2 EVLINK HOME
1599
99 лв.
Продукт по поръчка, доставка до 10 дни
Product Icon CompareShare
Код: 1028779
  • Допълнително описание: 3P+N
  • Напрежение: 230 V

Основно описание

Тази зарядна станция EVlink Home е стенна кутия (за стенен монтаж), предназначена за зареждане на всички електрически превозни средства, която отговаря на стандарта IEC61851-1. Зарядната станция е предназначена за 3-фазни мрежи с номинална изходна мощност 11kW. Номиналният ток на зареждане е 16A при 230VAC при честота 50Hz с толеранс от +/-10%. Изходният тип е гнездо тип 2 отпред на станцията. Не е включен кабел за зареждане.

Благодарение на степента на защита IP IP55 и степента на защита IK IK10, wallbox може да се монтира на открито без никакви проблеми. Може да се използва със система за заземяване TN-S или TT. Зарядната станция се монтира лесно и не са необходими специални инструменти. Wallbox е предназначен за лична употреба у дома. Продуктът е с тегло 5,6 кг и цвят бял (RAL9003).

Зарядната станция има вградена защита срещу постоянен ток благодарение на 6mA устройство за откриване на ток на утечка (RDC-DD). Няма контрол на достъпа за използване на зарядната станция за зареждане на електрическо превозно средство. Предвиден е червен бутон за незабавно изключване. Светодиод променя цвета си между червено, зелено и синьо, за да покаже статуса на зареждане директно на станцията за зареждане.

Зарядната станция може да бъде допълнена с контролер за динамично натоварване (EVA1HPC3), с който можете да използвате динамично управление на енергията. Това дава възможност да се регулира максималната мощност, разпределена на зареждащото електрическо превозно средство в реално време спрямо потреблението на другите консуматори в дома.

EVlink Home: Лесно зареждайте своя електрически автомобил у дома
EVlink Home wallbox от Schneider Electric е перфектен за домашна употреба. Вие избирате надеждното качество на Schneider Electric. Благодарение на различните решения за зареждане, винаги има зарядна станция, която отговаря на вашите нужди. С EVlink Home получавате мощност, скорост и надеждност, когато става въпрос за зареждане на вашия електрически автомобил. Елегантният и стилен дизайн улеснява спестяването на пари, време и енергия с всяко зареждане. Освен това изберете регулатор на динамично натоварване, за да управлявате пиковите потоци.

Предимства и функции:
Подходящ за 3-фазни мрежи. Благодарение на 16A заряден ток, това осигурява максимална мощност на зареждане от 11kW
Свързване чрез гнездо тип 2 отпред на станцията. Не е включен кабел за зареждане
Удобна зарядна станция за домашна употреба без абонамент или фиксирани месечни разходи
Разполага с вградена защита срещу постоянен ток благодарение на устройство за откриване на ток на утечка от 6mA (RDC-DD)
Допълнителна безопасност: EVlink Home е оборудван с бутон за физическо аварийно спиране за незабавно изключване на стенната кутия от захранването

*11kW капацитет за зареждане, 16A връзка
*Предназначен за 3-фазни мрежи
*Гнездо тип 2 за използване с разхлабен кабел
*Удобен и сигурен wallbox без абонамент

Технически характеристики

Допълнително описание

3P+N

Произход

КИТАЙ

Марка

SCHNEIDER ELECTRIC

Напрежение

230 V

Наименование

ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

0