ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 7.4KW 32A 5m EVLINK HOME

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 7.4KW 32A 5m EVLINK HOME
ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 7.4KW 32A 5m EVLINK HOME
ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 7.4KW 32A 5m EVLINK HOME
ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 7.4KW 32A 5m EVLINK HOME
1749
99 лв.
Продукт по поръчка, доставка до 10 дни
Product Icon CompareShare
Код: 1028778
  • Допълнително описание: 1P+N
  • Напрежение: 230 V

Основно описание

Тази зарядна станция EVlink Home е стенна кутия (за стенен монтаж), предназначена за зареждане на всички електрически превозни средства, която отговаря на стандарта IEC61851-1. Зарядната станция е предназначена за еднофазни мрежи с номинална изходна мощност 7.4kW. Номиналният ток на зареждане е 32A при 230VAC при честота 50Hz с толеранс от +/-10%. Изходният тип е 5-метров фиксиран кабел с щепсел тип 2 в края, монтиран в предната част на станцията.

Благодарение на степента на защита IP IP55 и степента на защита IK IK10, wallbox може да се монтира на открито без никакви проблеми. Може да се използва със система за заземяване TN-S или TT. Зарядната станция се монтира лесно и не са необходими специални инструменти. Wallbox е предназначен за лична употреба у дома. Продуктът е с тегло 4,5 кг и цвят бял (RAL9003).

Зарядната станция има вградена защита срещу постоянен ток благодарение на 6mA устройство за откриване на ток на утечка (RDC-DD). Няма контрол на достъпа за използване на зарядната станция за зареждане на електрическо превозно средство. Предвиден е червен бутон за незабавно изключване. Светодиод променя цвета си между червено, зелено и синьо, за да покаже статуса на зареждане директно на станцията за зареждане.

Зарядната станция може да бъде допълнена с контролер за динамично натоварване (EVA1HPC1), с който можете да използвате динамично управление на енергията. Това дава възможност да се регулира максималната мощност, разпределена на зареждащото електрическо превозно средство в реално време спрямо потреблението на другите консуматори в дома.

EVlink Home: Лесно зареждайте своя електрически автомобил у дома
EVlink Home wallbox от Schneider Electric е перфектен за домашна употреба. Вие избирате надеждното качество на Schneider Electric. Благодарение на различните решения за зареждане, винаги има зарядна станция, която отговаря на вашите нужди. С EVlink Home получавате мощност, скорост и надеждност, когато става въпрос за зареждане на вашия електрически автомобил. Елегантният и стилен дизайн улеснява спестяването на пари, време и енергия с всяко зареждане. Освен това изберете регулатор на динамично натоварване, за да управлявате пиковите потоци.

Предимства и функции:
Подходящ за 1-фазни мрежи. Благодарение на 32A заряден ток, това осигурява максимална мощност на зареждане от 7,4 kW
Свързване чрез фиксиран кабел с дължина 5 метра с щепсел тип 2 в края
Удобна зарядна станция за домашна употреба без абонамент или фиксирани месечни разходи
Разполага с вградена защита срещу постоянен ток благодарение на устройство за откриване на ток на утечка от 6mA (RDC-DD)
Допълнителна безопасност: EVlink Home е оборудван с бутон за физическо аварийно спиране за незабавно изключване на стенната кутия от захранването

*7.4kW мощност на зареждане, 32A връзка
*Предназначен за 1-фазни мрежи
*Включително фиксиран кабел за зареждане тип 2 от 5 метра
*Удобен и сигурен wallbox без абонамент

Технически характеристики

Допълнително описание

1P+N

Произход

КИТАЙ

Марка

SCHNEIDER ELECTRIC

Напрежение

230 V

Наименование

ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

0