Количка

ВЕНТИЛАТОР ЗА БАНЯ PAX NORTE ЧЕРЕН

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ВЕНТИЛАТОР ЗА БАНЯ PAX NORTE ЧЕРЕН
ВЕНТИЛАТОР ЗА БАНЯ PAX NORTE ЧЕРЕН
ВЕНТИЛАТОР ЗА БАНЯ PAX NORTE ЧЕРЕН
ВЕНТИЛАТОР ЗА БАНЯ PAX NORTE ЧЕРЕН
349
99 лв.
Продукт по поръчка, доставка до 10 дни
undefinedProduct Icon CompareShare
Код: 1012570

Основно описание

Pax Norte е напълно автоматичен вентилатор за баня с възможност за управление чрез приложения.
Pax Norte е готов да работи в мълчание
Поставянето на вентилатор за баня трябва да е лесно. А с Pax Norte не може да бъде още по-лесно. Извадете го от кутията, свържете го и Norte е готов да започне работа.
Pax Norte, е предварително програмиран да бъде автоматичен вентилатор за баня. Основната настройка на вентилатора е за непрекъсната работа при ниска скорост с активирани сензори за влага и светлина. Това осигурява постоянна здравословна циркулация на въздуха и по-добър вътрешен климат в цялата къща.
Pax Norte е изключително тих и, разбира се, сертифициран за използване в мокри помещения.
Приложението ви позволява да изберете няколко функции и да направите корекции.
Ако изтеглите интелигентното приложение на Pax “Pax Wireless”, можете да отключите своя Norte и да имате възможност да избирате между 5 различни предварително зададени модела или профила в зависимост от вашите нужди от функционалност.

Повече настройки и настройки
С приложението получавате цяла гама от различни функции, като например функция за интелигентен календар, която ви позволява да активирате вашия Norte според кой ден е в седмицата. Или режим на усилване, функция на проветряване, постоянен поток или опция за просто използване на вентилатора като разпределител на топлината.

Иновация във всеки детайл
Pax Norte е разработен и се произвежда в Швеция. Безкомпромисен подход към материалите, околната среда и качеството. Norte е пълен с най-съвременна технология за управление и неговата производителност е с повече от 20% по-добра от аналогични модели. Pax Norte също предлага минимален разход на енергия и е много лесен за почистване.

Вентилатор с неочаквани възможности
Pax Norte е разработен за няколко пазара, различни от пазара на домакинства. Интегрираният 12-волтов вход позволява използването на вентилатора в лодки и къщи, например, без изтощаване на батериите.
Pax Norte може да е един от най-универсалните вентилатори, които някога са произвеждани. И както при всички продукти на Pax, всеки един вентилатор е преминал строги тестове за качество и безопасност. Ето защо е предоставена 5-годишна гаранция за вашия Pax Norte.

Какво получавате с Pax Norte®:
• Напълно автоматичен вентилатор за баня, готов за използване по подразбиране
• Изберете между 5 предварително зададени профила и имайте възможност да правите повече настройки и настройки чрез приложението Pax
• Лесен за инсталиране и използване
• Много тих: 17-20dB (A) 3m
• Ефективен:, 110 м3 / ч свободно продухване
• Енергоспестяващи, максимум 4 W
• Функция за усилване
• Отделен порт за 12 V
• Сигурно и сигурно. Всеки вентилатор е щателно тестван.
• Разработен и произведен в Швеция

Технически характеристики

Препоръчваме ви също
0