Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

ВЕНТИЛАТОР ЗА БАНЯ INTELLIVENT 2 БЯЛ

279,99  лв.
239,99  лв.

Код Bricolage: 1002143
Онлайн Наличност: 19

Цената на продукта е под минималната лизингова сума от 150 лева.

Основни характеристики

Един модел с всички функции:
Fresh Intellivent 2.0 разполага с адаптери за ∅100 и ∅ 125 в комплекта, а доброто уплътнение от задната страна на вентилатора, му позволява да се монтира директно на стената, при наличие на нестандартни отвори.
Експлоатационен живот:
Нисковолтовият електромотор има експлоатационен живот от 60 000 часа, което е между 2 и 5 пъти повече от стандартен вентилатор.
Изключително тих:
Електромоторът е почти безшумен, заради изключително тихите лагери и новия дизайн на перката. Който е ползвал вентилатор със стандартен AC електромотор много лесно ще направи разлика, колко по-безшумен е Intellivent 2.0.
Лесно почистване:
Замърсяването на перката и въздуховода би направило вентилатора доста по-шумен. При Intellivent 2.0 перката може да се свали изцяло, което прави почиститването лесно.
Управляващ панел:
Fresh Intellivent 2.0 е проектиран с различни настройки – таймер, сензор за влага, отложен старт и много други – и всички те се управляват през този панел. LED индикатори с различни цветове показват в какъв режим работи вентилатора, като това е допълнително улеснение за потребителите. Таймер Intellivent 2.0 има вграден таймер, който може да бъде активиран по три различни начина-чрез ключа за осветление, отделен ключ или въженце, част от комплекта.

Интелигентен контрол на влагата:
Благодарение на вградения сензор за влага, вентилаторът ще се включи автоматично, при повишени нива на влагата в банята. За по-добър контрол, Fresh Intellivent 2.0 е снабден със “Sniff” система, която се самообучава и прави работата на вентилатора още попрецизна
Fresh Intellivent 2.0 е проектиран с различни настройки – таймер, сензор за влага, отложен старт и много други – и всички те се управляват през този панел. LED индикатори с различни цветове показват в какъв режим работи вентилатора, като това е допълнително улеснение за потребителите

Характеристики:

• Изключително тих – 21db

• Интелигентен – автоматична система за следене на влагата

• Таймер

• Висок дебит 132 м2

• 5 години гаранция

• Ниска консумация – 5 W

• Приложим за всички отвори 98 мм – 130 мм

 

SAP EAN 7318111972769
ПРИНАД.ЗА АЕРАЦИЯ/ОТДУШНИЦИ
Диаметър, мм 100  mm
Дължина, см 15  cm
Материал PVC 
Наименование ВЕНТИЛАТОР ЗА БАНЯ 
Ниво на шум 22  dB
Модел INTELLIVENT WHITE 
Допълнително описание АВТОМАТИЧНА СИСТЕМА ЗА ВЛАГА 
Дебит на въздуха 132  m3/h
Произход ШВЕЦИЯ 
Мощност 5  W
Брой мотори
Тип вентилатор СТЕНЕН 
Функции 5 ПРОГРАМИРАНИ ПРОФИЛА 
Марка FRESH 
Ширина, см 22  cm
Диаметър изходяща тръба 100  mm
Клапа НЕ 
Гаранция 5  yr
Няма намерени документи за този продукт
За нас е важно твоето мнение. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш.

    Още от тази категория...