ТОР ЗА ЦЪФТЯЩИ РАСТЕНИЯ 200 G SUBSTRAL

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ТОР ЗА ЦЪФТЯЩИ РАСТЕНИЯ 200 G SUBSTRAL
ТОР ЗА ЦЪФТЯЩИ РАСТЕНИЯ 200 G SUBSTRAL
10
99 лв.
Наличен
Product Icon CompareShare
Код: 1017806

Основно описание

Торовете от серията Magiczna siła са предназначени за хора, които обичат да се грижат за градината си и да се възхищават на резултатите от работата си. Може да се прилага веднъж седмично или при всяко поливане. Торът се препоръчва особено за растения, които са били неглижирани и се нуждаят от спешна намеса.
Висококачествен тор, който подпомага обилния цъфтеж, благодарение на високото си съдържание на фосфор и калий. Торовете Magiczna siła се усвояват много добре от растенията и няма риск от преторяване или изгаряне.
Богат на микроелементи и ще задоволи всички нужди на растенията, като например: здравец, сърфини, фуксии, петунии, бегонии, датурки или върбинка.

Принципи
Наторявайте при всяко поливане между май и септември, като има два начина за доставяне на хранителните вещества, съдържащи се в тора:
- Основно торене (подхранване) - през целия вегетационен период, от първите признаци на растеж на растенията до края на август. По този начин се постига бърз растеж - полива се около корените.
- Листно торене (интервенция) - когато растенията растат слабо, занемарени са, не цъфтят и се нуждаят от специални грижи. Пръскаме листата за по-силен растеж, по-добър цвят на игличките, буен цъфтеж.

Дозировка
Една опаковка е достатъчна за приготвянето на 200 литра тор - 1 г на литър вода.

Технически характеристики

0