ТОР ЗА РОДОДЕНДРОНИ 350 G SUBSTRAL

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ТОР ЗА РОДОДЕНДРОНИ 350 G SUBSTRAL
ТОР ЗА РОДОДЕНДРОНИ 350 G SUBSTRAL
12
99 лв.
Наличен
Product Icon CompareShare
Код: 1017811

Основно описание

Серията торове Magiczna siła е предназначена за хора, които активно се грижат за балконските си растения и се наслаждават на резултатите от работата си. Торовете Magiczna siła за рододендрони могат да се прилагат веднъж седмично или да се използват при всяко поливане. Торовете се препоръчват за растения, които са били занемарени и се нуждаят от спешна намеса.Той се усвоява лесно от растенията. Богат е на микроелементи и на всички необходими съставки за правилен растеж и цъфтеж.

Прилагане
Торът гарантира буен цъфтеж, по-добро оцветяване на зелените части на растенията, кондиция и повишена устойчивост на цветовете към измръзване и болести.

Принципи
Торенето се прилага от април до септември по два възможни начина за доставяне на хранителните вещества, съдържащи се в тора:
- Основно торене (подхранване) - през целия вегетационен период, от първите признаци на растеж на растенията до края на август. По този начин се постига бърз растеж - поливане около корените два пъти месечно.
- Листно подхранване (интервенция) - когато растенията растат слабо, занемарени са, не цъфтят и се нуждаят от специални грижи. Пръскаме листата веднъж седмично за по-силен растеж, по-добър цвят на игличките, буйни цветове.

Дозировка
Един контейнер е достатъчен за приготвянето на до 350 литра тор, и е отлично разтворим във вода.
За почва - 1 г на 1 л вода (две чаени лъжички на 10 л контейнер) За листа 0,5 г на 1 л (една чаена лъжичка на 10 л контейнер)

Технически характеристики

0