ТОР ЗА КЛЕМАТИС 350 G SUBSTRAL

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ТОР ЗА КЛЕМАТИС 350 G SUBSTRAL
ТОР ЗА КЛЕМАТИС 350 G SUBSTRAL
11
99 лв.
Наличен
Product Icon CompareShare
Код: 1017816

Основно описание

Серията торове Magiczna siła на Substral е предназначена за хората, които обичат да се грижат за градината си и да се наслаждават на резултатите от работата си. Торовете Magiczna siła могат да се прилагат веднъж седмично или в комбинация с поливането. Особено препоръчителна серия за занемарени растения и такива, които изискват спешна намеса.

Substral Magiczna siła за клематис и теменужки е специален и интервенционен тор с високо качество. Този тор се използва от производителите за почвено и листно подхранване. Той снабдява растенията с всички хранителни вещества, необходими за растеж и обилен цъфтеж. Торът е под формата на високоефективен концентрат (една опаковка е достатъчна за приготвянето на 350 литра тор) и се разтваря идеално във вода.

Приложение: Специализиран концентрат за наторяване на култури от клематис и теменужки. Когато се прилага редовно по време на вегетацията (т.е. два пъти седмично), той гарантира интензивно оцветяване на цветовете, удължава периода на цъфтеж и увеличава броя на цветовете. Съчетава поливане и торене.

Принципи
• Наторявайте растенията при всяко поливане от април до септември.
• Съществуват два възможни начина за доставяне на хранителните вещества, съдържащи се в тора:
- Основно торене (подхранване): през целия вегетационен период, за да се осигури бърз растеж - поливайте около корените - два пъти месечно
- Листно торене (интервенция): когато растенията растат слабо, не цъфтят, веднъж седмично се поливат листата.

Дозировка
Основно торене (подхранване): две чаени лъжички тор на 10 литра вода.
Листно торене: една чаена лъжичка на 10 л вода.

Технически характеристики

0