ТОР ЗА ХОРТЕНЗИИ 350 G SUBSTRAL

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ТОР ЗА ХОРТЕНЗИИ 350 G SUBSTRAL
ТОР ЗА ХОРТЕНЗИИ 350 G SUBSTRAL
14
99 лв.
Наличен
Product Icon CompareShare
Код: 1017815

Основно описание

Серията торове Magiczna siła е разработена за хората, които обичат да се грижат за градината си. Торовете Magiczna siła могат да се прилагат веднъж седмично или при всяко поливане. Тези торове се препоръчват за занемарени растения и такива, които се нуждаят от спешна намеса.
Торовете Magiczna siła са с високо качество и могат да се използват както за почвено, така и за листно подхранване. Торът е под формата на концентрат, който е 100% разтворим във вода.Торовете Magiczna siła за хортензии са богати на всички необходими хранителни вещества за растежа и обилния цъфтеж на растенията.

Прилагане
Професионалният концентрат е предназначен за подхранване на култури от хортензия. Когато се използва редовно по време на вегетацията (два пъти седмично), той гарантира интензивно оцветяване на цветовете, удължава времето на цъфтеж и увеличава броя на цветовете. Комбинация от торене и поливане.

Принципи
Наторявайте при всяко поливане между април и септември, като има два начина за доставяне на хранителните вещества, съдържащи се в тора:
- Основно торене (подхранване): през целия вегетационен период, с което се постига бърз растеж - поливане около корените - два пъти месечно
- Листно торене (интервенция): когато растенията растат слабо, не цъфтят, веднъж седмично се поливат листата.

Дозировка
Основно торене (подхранване): две чаени лъжички тор на 10 литра вода.
Листно торене (интервенция): една чаена лъжичка на 10 л вода.

Технически характеристики

0