ТОР ЗА БАЛКОНСКИ РАСТЕНИЯ 250G SUBSTRAL

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ТОР ЗА БАЛКОНСКИ РАСТЕНИЯ 250G SUBSTRAL
ТОР ЗА БАЛКОНСКИ РАСТЕНИЯ 250G SUBSTRAL
12
49 лв.
Наличен
Product Icon CompareShare
Код: 1017805

Основно описание

Substral Magiczna Siła е серия торове, предназначени за хората, които се грижат за балконските си растения. Торовете Magiczna siła могат да се прилагат седмично или при всяко поливане. Този тор е интервенционен тор, който се препоръчва за растения, които са били занемарени и се нуждаят от спешна намеса.
Substral Magiczna Siła за балконски цветя е тор от най-високо качество, той се усвоява лесно от балконските растения, богат е на микроелементи, гарантира на растенията всички хранителни вещества, необходими за растежа и цъфтежа. Под формата на концентрат, трябва да се разрежда с вода и може да се комбинира с поливането.

Начин на употреба
Торът Magiczna siła гарантира буен цъфтеж, по-добро оцветяване на зелените части на растенията, повишава устойчивостта на цветята към измръзване и болести.

Принципи
Растенията трябва да се торят от април до септември, като има два начина за доставяне на хранителните вещества, съдържащи се в тора:
- Основно торене (подхранване) - през целия вегетационен период, от първите признаци на растеж на растенията до края на август. По този начин се постига бърз растеж - извършва се поливане около корените.
- Листно торене (интервенция) - когато растенията растат слабо, занемарени са, не цъфтят и се нуждаят от специални грижи. Пръскаме листата за по-силен растеж, по-добър цвят на игличките, буен цъфтеж.

Дозировка
Една чаена лъжичка на 5 литра вода (малка лейка) или 1 г на литър вода.

Технически характеристики

0