Количка

СВРЕДЛА DREMEL КОМПЛЕКТ 7 БРОЯ

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

СВРЕДЛА DREMEL КОМПЛЕКТ 7 БРОЯ
СВРЕДЛА DREMEL КОМПЛЕКТ 7 БРОЯ
СВРЕДЛА DREMEL КОМПЛЕКТ 7 БРОЯ
СВРЕДЛА DREMEL КОМПЛЕКТ 7 БРОЯ
СВРЕДЛА DREMEL КОМПЛЕКТ 7 БРОЯ
СВРЕДЛА DREMEL КОМПЛЕКТ 7 БРОЯ
18
99 лв.
Наличен
undefinedProduct Icon CompareShare
Код: 989455

Основно описание

Какво можете да направите с него?
Този комплект съдържа 7 многофункционални свредла за прецизно пробиване в различни материали с вашия многофункционален инструмент Dremel. Лесно пробивайте чисти и гладки отвори в мек метал, плексиглас, пластмаса или дърво. Издръжливите и качествени свредла са изработени от висококачествена стомана и се съхраняват в удобна кутия за съхранение.

Как да използвам?
Изберете правилния размер за вашия проект. Използвайте върха на свредлото, за да влезете в материала направо под ъгъл от 90°. Използвайте накрайниците с най-малкия размер на стеблото с Multi-Chuck (4486).

Препоръчителни приставки: Дръжка на специалиста (577)

Материали за използване върху:
Твърда дървесина; пластмаса; плексиглас; мек метал; мека дървесина.

Препоръчителна скорост:
Мека дървесина: 25 000 - 35 000
Твърдо дърво: 18 000 - 35 000
Ламинати / Пластмаси: 5 000 - 11 000
Алуминий / Месинг: 12 000 - 17 000

За DREMEL

Искало ли ви се е някога да свършите работата си вкъщи по-бързо и да ремонтирате всяко едно кътче с едно единствено движение? Ако все още не знаете, че съществува начин да се случи това, е време да се запознаете с американската компания DREMEL. Тя се е ангажирала с облекчаването на живота ви чрез създаването на високоскоростни ротационни инструменти от най-висок клас.

Dremel" е основана през 1932 г. от Алберт Дремел в американското градче Расийн, Уисконсин. Първите мултифункционални инструменти са изобретени именно от него. В последствие на пазара в Европа се налагат още много нови иновации. Но всички те са обединени от ангажимента на Дремел за постоянното създаване и производство на високоскоростни електрически и ротационни инструменти, които да улесняват ежедневието както на професионалистите, така и на обикновените хора. Това е обещание, което компанията изпълнява през последните 80 години и обещание, което поема за следващите 80 години.

През 1993 г. компанията става част от голямото семейство на немската компания BOSCH, а днес е част от "Robert Bosch Corporation Tool", намиращ се в Маунт Проспект, Илинойс. Това е поредното доказателство за качеството, което предоставя компанията, тъй като групата на "Bosch" държи много на своите клиенти и висококачествените услуги, които предлага.

Компанията "Dremel" доставя на своите потребители богата гама от продукти за различни области на приложение – както професионални, така и за любителите на различни хобита. Списъкът с клиенти на американската компания е безкраен. Като се започне от дърводелци, мине се през потребители, които се занимават с гравиране на стъкло и се стигне до реставратори на стари автомобили. За всеки от тях "Dremel" винаги има практични продукти и най-добрите решения.

Компанията "Dremel" използва в основата на повечето си иновативни инструменти високата скорост и ротацията, за да бъде свършена перфектно работата. Чрез използване на подходящия инструмент от богата гама на компанията, вие можете да извършите множество функции: пробиване, шлайфане, точене, рязане, почистване, полиране, шлифоване, фрезоване, дърворезба и гравиране. Повечето модели на компанията се задвижват с батерии, ставайки известни на пазара като "Dremel Freewheeler".

Компанията е толкова популярна по света с ротационните си инструменти, че името ѝ става нарицателно за всички инструменти, които са на този принцип, независимо на коя компания са.

През всичките години "Dremel" постоянно разширява гамата си от консумативи и приставки за инструменти. Те разработват мултифункционални инструменти – електрически и акумулаторни, както и други инструменти като пистолети за лепене и над 150 консумативи и приставки за тях. Всички тези продукти са изработени, за да ви осигурят правилните решения за вашите проекти.

Компанията "Dremel" е известна със своите иновации. Най-популярната ѝ технология е литиево-йонната, която се използва при акумулаторните батерии, гарантираща високи стандарти за качество, ергономичност и функционалност.

"Dremel" се развива постоянно и безспирно търси нови и нови идеи, които да подобрят съществуващите им инструменти или да създадат напълно нови. В това си развитие, те се обвързват още повече със своите клиенти, предоставяйки им възможността да дават своите предложения и идеи за бъдещото развитие на широката гама, която предлага компанията. Така, че ако имате блестяща идея, не се колебайте да я споделите с... "Dremel".

Технически характеристики

Наименование

СВРЕДЛА

Марка

DREMEL

0