Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Замазки

Пазарувай по цена

2.49 лв. 25.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

Намерени 7 продукта

Замазки

Понятието “замазка” се ползва с голяма слава в света на строителството. Днес се залага на различни по вид подови конструкции, които изискват нанасянето на качествена замазка, която да ги подсили и укрепи. Изборът на съответен материал зависи от неговия състав, област на приложение и начин на полагане. Циментно-пясъчното покритие е най-разпространеният вариант, защото се нанася върху носещата основа и се отличава с високото си топлоотдаване. 

Какво представлява

Замазките се използват при подготовката на основата за финалното покритие: балатум, гранитогрес, теракот, мокет, ламинат и др. На пазара могат да се открият и саморазливни варианти, които са висококачествени и покриват специални изисквания, характерни за:

 • Спортни зали;
 • Производствени помещения;
 • Административни сгради;
 • Санитарни помещения и др.

При саморазливните замазки е характерно, че могат да изравнят дори и доста неравни основи, придаващи нужната гладкост на пода. По този начин се прикриват нежеланите дефекти, а резултатите в края на ремонта са отлични. Подобен строителен материал е чудесно решение при обединяване на подове и приравняване на стари такива, като могат да се приложат и в нови сгради, където е предвидено да се постави линолеум, изискващ перфектно равна повърхност. 

Какви са цените на саморазливната замазка

В онлайн магазин Бриколаж те очакват замазки на изгодни цени и с отлично качество, което ще потвърди и нашият каталог.  Купи на сметка строителни материали и започни жилищния ремонт още утре. Подобри условията за живеене и се погрижи за търговските помещения. Придай съвършена визия на пода с помощта на саморазливните решения. 

Колко време съхне

Колкото по-дебел е слоят саморазливна замазка, толкова по-бавно ще изсъхне тя. Добре е да изчакаш от няколко часа до цяло денонощие за отлични резултати, също както и да се опиташ да осигуриш сянка в помещението. Отваряй прозорците на всеки няколко часа, за да ускориш процеса на съхнене. 

Как се слага

Полагането на саморазливна замазка изисква да имаш под ръка инструменти като: ел. миксер, дълъг мастар, прахосмукачка и метла, маламашка, иглен валяк и др. След като си набавиш всички тези материали, започни с нанасянето, следвайки стриктно стъпките:

 • Използвай нивелира за определяне гладкостта и наклона на повърхността;
 • Отбележи вдлъбнатините, ако има такива. Нанеси грунд;
 • Почисти пода;
 • Разбъркай саморазливната смес;
 • Започни с нанасянето от края на помещението към неговия изход;
 • Обезвъздуши;
 • Изчакай замазката да изсъхне. 

За перфектни резултати избери Бриколаж - винаги на разположение за теб.