Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Циментови шпакловки

Пазарувай по цена

3.19 лв. 47.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

Намерени 17 продукта

Циментови шпакловки

Шпакловането на стените и таваните е важна част преди преминаването към нанасяне на последния слой, а именно боята. Съществуват различни видове шпакловки, като всяка има свои характеристики и основни функции. Шпакловките представляват сухи смеси, които преди употреба се разбъркват с определено количество вода. Разбъркването става с помощта на миксер, а инструментите, които ще ти бъдат необходими, за да нанасяш циментовата шпакловка са маламашка и шпакла. Шпакловките служат за постигане на идеално гладки и геометрично прави стени. Според характеристиките им, могат да се използват във влажни или сухи помещения. В онлайн каталога на Бриколаж ще откриеш продуктите в три категории:

  • готови шпакловъчни смеси;
  • гипсови;
  • циментови.

Избери модела, който е най-подходящ за твоите нужди. След като използваш даден продукт, остави своето мнение за него. То е изключително важно както за нас, така и за останалите ни клиенти.

Видове циментови шпакловки в Мосю Бриколаж

При нас ще откриеш разнообразие от продукти, сред които дори най-претенциозните клиенти намират правилния. Циментовите шпакловки могат да се използват и на открити пространства като външни тераси, барбекюта и други. Подходящи са дори и за пода на банята. Разфасовките също са различни, за да може да закупиш такава, която да ти бъде достатъчна. Както тези шпакловъчни смеси, така и останалите видове, се нанасят в два слоя. Първият не трябва да бъде по-плътен от 10 милиметра и трябва да има достатъчно еластичност. По този начин ще си сигурен, че няма да се свие или пропука, когато изсъхне. Вторият слой е крайният и не бива да повече от 2 милиметра. Двата общо не трябва да надвишават дебелина, посочена на етикета. Подготовката и нанасянето на сместа са описани на етикета на продукта. Важно е да се съобразиш с характеристиките на избрания продукт, за да даде максимално добри резултати.

Къде се използват

Тези шпакловъчни смеси са предназначени за варо-циментови и бетонови повърхности, топлоизолационни, саниращи и хастарни мазилки. Служат за заздравяване на тухлени зидарии и като основа на гипсокартон и други. Използвай също и за полагане на замазки като изравнителни, свързващи и плаващи. Подходящи са още и за изработване на подове с вградено отопление и хидроизолационни покрития. Издръжливи са на външни и вътрешни условия и са чудесен избор, без значение за какво ще се използват. Разнообразието от продукти и цени ще ти помогне да направиш най-добрия избор. В случай че имаш нужда от помощ, свържи се с нас, а ние с радост ще изкажем компетентно мнение.