Количка
(5)

Строителни колички

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Строителни колички

Строителният инвентар трябва да е разнообразен и максимално оптимизиран, за да ни е лесно, докато се занимаваме с ремонти и градински дейности от различно естество. Функционални приспособления като количките за извозване на всякакви по вид материали могат да бъдат пръв колесен помощник при транспортирането на земни маси, остатъчни материали и боклуци. Намират чудесно приложение в строителството, селското стопанство и домашната градина, а лесното им управление ги прави още по-удобни за употреба.

Какви видове строителни колички ще намериш в сайта

Предложенията за колички не са никак малко, а в Бриколаж ще можеш да откриеш иновативни и функционални ръчни модели:

 • С едно колело;
 • С две колела;
 • Платформени с четири колела;
 • Градински;
 • Транспалентни;
 • Транспортни.

Повече няма да ти се налага да пренасяш ремонтни материали с двете си ръце. Цимент, тухли и вар - транспортирай ги бързо и лесно с помощта на нашите евтини и висококачествени строителни колички, които ще ти осигурят и максимален обем товароносимост. Всичките ни онлайн предложения впечатляват с:

 • Максимална вместимост на коритото;
 • Надеждност;
 • Дизайн, който балансира между извозвания товар и оператора;
 • Ниски цени;
 • Иновативна визия.

Кой е казал, че ремонтните и монтажни дейности трябва да бъдат свързани с висока степен на напрежение и трудоемкост при пренасянето на използваните материали? Дори и градинарите могат да се ползват с привилегии, ако купят строителна количка от магазин Бриколаж, която да е напълно съобразена с ежедневните дейности, присъщи за тяхната работа. Транспортирай с лекота елементи като отломки, консумативи, дърва и въглища за огрев, инструменти и боклуци, без да правиш сериозни физически усилия.

Какъв е обемът на товароносимостта

В нашия каталог ще откриеш модели строителни колички с различна товароносимост - 150кг, 300кг, 70л, 100л и др. С нашите колесни транспортни предложения пренасянето на малки и големи товари ще бъде лесно и дори приятно, а ти няма да се затрудниш по никакъв начин, докато извършваш обичайните си дейности в градината, на строителната площадка, в задния двор.

Колесните пособия за извозване на индустриални отпадъци или градински инструменти и остатъчни материали се разпределят в различни категории според товароносимостта си и областта си на приложение. Преди да купиш каквото и да било, проучи внимателно каталога ни, а след това поръчай онлайн. От Бриколаж!


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0