(27)

Строителни стълби

30
Релевантност

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Строителни стълби

Строителните дейности са сложни и изискващи специализирани познания. Не можем да се надяваме на отлични резултати, ако за първи път се качваме на стълба или хващаме четка, за да боядисаме стените. За изпълнението на всяка задача от списъка, е необходимо да бъдем напълно подготвени и за извънредни ситуации, които пораждат нуждата от пособия като стълби и скелета. Завършването на строително-ремонтния проект би могло да бъде възможно, ако имаме на разположение леки и лесни за пренасяне стълби, които да осигурят достъп до трудно достижими места.

Видове строителни стълби в Бриколаж

Не случайно толкова много хора решават да си купят стълба за домашно и професионално ползване. Увери се и ти в нейните ползи, включвайки я в следващия проект, свързан с подобрението на жилищната обстановка. Ако целите на нейната покупка са свързани с индустриално приложение, заложи на моделите с висока товароподемност и стабилна изработка.

В магазин Бриколаж те очаква онлайн каталог със строителни стълби на изгодни цени, с гарантирано надежден произход и висока функционалност:

 • Алуминиеви;
 • Дървени;
 • Фасадни;
 • Подвижни;
 • Железни;
 • Трираменни;
 • Двустранни, едностранни и др.

Преди да избереш подходящ модел, се увери в неговите безкомпромисни качества, които ще обезпечат и надеждното боравене с него: подсилена изработка, компактност, възможност за максимално товарене, многофункционалност и др.

За кого са подходящи

Всеки един професионален строител или майстор-любител трябва да има на разположение професионална стълба с оптимални размери. За да се чувстваш и ти в безопасност, докато работиш на определени височини, заложи на предложенията от Бриколаж и направи така, че работата винаги да ти спори. Преди да пристъпиш към ремонтните дейности, направи правилна оценка на риска, за да определиш какъв точно модел стълба би ти бил от най-голяма полза.

Кои размери са най-купувани

Когато става дума за професионална употреба на професионалните стълби за строителство, потребителите предпочитат модели с рамена/брой стъпала:

 • 3х7;
 • 3х9;
 • 3х11;
 • 2х9;
 • 2х10 и др.

Товароносимостта и работната височина на стълбата са също от витално значение при селекцията на строителни стълби за твоя бизнес профил и добър завършек на всяка една ремонтна дейност, свързана с обекта. Довери се изцяло на онлайн магазин Бриколаж и купи изгодно всякакъв вид строителен материал и ремонтно пособие.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0