Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Вата

Пазарувай по цена

4.29 лв. 69.99 лв.

Пазарувай по магазин

Намерени 14 продукта

Вата

Изолацията на дома вълнува всеки втори българин. С всяка изминала година, сметките за ток се покачват рязко, но противно на тази тенденция, не се наблюдава и повишаване на доходите. Обстоятелствата логично пораждат нуждата от алтернативно решение, което да ни помогне да спестим от електроенергия, която за мнозина е непосилен разход, особено през зимата. 

Минералната вата е ефективно решение, към което все повече хора решават да прибегнат. То се слави със своята дълготрайност и отлични изолационни качества, които не губят силата си дори и след много години. Заложи на предложенията на онлайн магазин Бриколаж и проучи добре наличния каталог. Възползвай се от постоянно ниските цени и купи стъклена или каменна вата с доказан произход и гарантирана надеждност.

Какви видове вата има в сайта

Както стъклената, така и каменната вата спадат в категорията “високотехнологични решения”. Те се отличават от останалите видове изолация със своето широко приложение и висока производителност. Изпълняват много функции наведнъж, също както и могат да се използват по различни направления. Двата вида топлоизолация се характеризират със:

  • Стъклена - произвежда се от стъклени влакна и се използва за изолиране на топлина, ограничаване на звуци, защита от пожар, абсорбатор на влага и др.;
  • Каменна - този вид топлоизолация се произвежда чрез добива на камъните диабаз и доломит. Тя отново осигурява надеждна защита от влага, неприятни звуци и пожар, като наред с това се грижи и за ниските сметки за ток.

При нас ще откриеш своеобразно изобилие от предложения за ефективна топлоизолация през студените месеци от годината, които впечатляват и с атрактивните си цени. Избери коректните размери топлоизолация и се подготви за зимния сезон. Обособи дома си, позовавайки се на иновативни и работещи решения, които много скоро ще оправдаят и вложената от теб инвестиция. 

За какво се използва

Минералната вата е топлоизолация с широко приложение, което всъщност я прави и толкова предпочитана от строители и майстори-любители. Тя намира чудесно място в:

  • Административни и жилищни сгради;
  • Търговски помещения;
  • За покриви, стени и обшивки;
  • Окачени тавани и плаващи подове;
  • Тръбопроводи;
  • Сандвич панели и др.

В сравнение с останалите решения за топлоизолация на помещения и цели сгради, минералната вата изпълнява няколко функции наведнъж, което я прави още по-добър вариант за обособяването на даден дом или търговско помещение. Повишете стандарта си на живот с Бриколаж.