Национален телефон за информация и поръчки070088111 

Вата

Пазарувай по цена

3.49 лв. 52.99 лв.
Намерени 13 продукта

Вата

Изолацията на дома вълнува всеки втори българин. С всяка изминала година, сметките за ток се покачват рязко, но противно на тази тенденция, не се наблюдава и повишаване на доходите. Обстоятелствата логично пораждат нуждата от алтернативно решение, което да ни помогне да спестим от електроенергия, която за мнозина е непосилен разход, особено през зимата. 

Минералната вата е ефективно решение, към което все повече хора решават да прибегнат. То се слави със своята дълготрайност и отлични изолационни качества, които не губят силата си дори и след много години. Заложи на предложенията на онлайн магазин Бриколаж и проучи добре наличния каталог. Възползвай се от постоянно ниските цени и купи стъклена или каменна вата с доказан произход и гарантирана надеждност.

Какви видове вата има в сайта

Както стъклената, така и каменната вата спадат в категорията “високотехнологични решения”. Те се отличават от останалите видове изолация със своето широко приложение и висока производителност. Изпълняват много функции наведнъж, също както и могат да се използват по различни направления. Двата вида топлоизолация се характеризират със:

  • Стъклена - произвежда се от стъклени влакна и се използва за изолиране на топлина, ограничаване на звуци, защита от пожар, абсорбатор на влага и др.;
  • Каменна - този вид топлоизолация се произвежда чрез добива на камъните диабаз и доломит. Тя отново осигурява надеждна защита от влага, неприятни звуци и пожар, като наред с това се грижи и за ниските сметки за ток.

При нас ще откриеш своеобразно изобилие от предложения за ефективна топлоизолация през студените месеци от годината, които впечатляват и с атрактивните си цени. Избери коректните размери топлоизолация и се подготви за зимния сезон. Обособи дома си, позовавайки се на иновативни и работещи решения, които много скоро ще оправдаят и вложената от теб инвестиция. 

За какво се използва

Минералната вата е топлоизолация с широко приложение, което всъщност я прави и толкова предпочитана от строители и майстори-любители. Тя намира чудесно място в:

  • Административни и жилищни сгради;
  • Търговски помещения;
  • За покриви, стени и обшивки;
  • Окачени тавани и плаващи подове;
  • Тръбопроводи;
  • Сандвич панели и др.

В сравнение с останалите решения за топлоизолация на помещения и цели сгради, минералната вата изпълнява няколко функции наведнъж, което я прави още по-добър вариант за обособяването на даден дом или търговско помещение. Повишете стандарта си на живот с Бриколаж.