Количка
(15)

Вата

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Вата

Изолацията на дома вълнува всеки втори българин. С всяка изминала година, сметките за ток се покачват рязко, но противно на тази тенденция, не се наблюдава и повишаване на доходите. Обстоятелствата логично пораждат нуждата от алтернативно решение, което да ни помогне да спестим от електроенергия, която за мнозина е непосилен разход, особено през зимата.

Минералната вата е ефективно решение, към което все повече хора решават да прибегнат. То се слави със своята дълготрайност и отлични изолационни качества, които не губят силата си дори и след много години. Заложи на предложенията на онлайн магазин Бриколаж и проучи добре наличния каталог. Възползвай се от постоянно ниските цени и купи стъклена или каменна вата с доказан произход и гарантирана надеждност.

Какви видове вата има в сайта

Както стъклената, така и каменната вата спадат в категорията 'високотехнологични решения';. Те се отличават от останалите видове изолация със своето широко приложение и висока производителност. Изпълняват много функции наведнъж, също както и могат да се използват по различни направления. Двата вида топлоизолация се характеризират със:

  • Стъклена - произвежда се от стъклени влакна и се използва за изолиране на топлина, ограничаване на звуци, защита от пожар, абсорбатор на влага и др.;
  • Каменна - този вид топлоизолация се произвежда чрез добива на камъните диабаз и доломит. Тя отново осигурява надеждна защита от влага, неприятни звуци и пожар, като наред с това се грижи и за ниските сметки за ток.

При нас ще откриеш своеобразно изобилие от предложения за ефективна топлоизолация през студените месеци от годината, които впечатляват и с атрактивните си цени. Избери коректните размери топлоизолация и се подготви за зимния сезон. Обособи дома си, позовавайки се на иновативни и работещи решения, които много скоро ще оправдаят и вложената от теб инвестиция.

За какво се използва

Минералната вата е топлоизолация с широко приложение, което всъщност я прави и толкова предпочитана от строители и майстори-любители. Тя намира чудесно място в:

  • Административни и жилищни сгради;
  • Търговски помещения;
  • За покриви, стени и обшивки;
  • Окачени тавани и плаващи подове;
  • Тръбопроводи;
  • Сандвич панели и др.

В сравнение с останалите решения за топлоизолация на помещения и цели сгради, минералната вата изпълнява няколко функции наведнъж, което я прави още по-добър вариант за обособяването на даден дом или търговско помещение. Повишете стандарта си на живот с Бриколаж.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0