Идеи и съвети

Лалето е бижу, открояващо се с яркия си цвят и позната форма, напомняща началото на пролетта. Щом земята започне да се пробужда от зимен сън, с очакване наблюдаваме как тези синьо-зелени листа започват да се подават да повърхността...
Кухните Винтидж се отличават с практичен и естетически издържан дизайн, съчетаващ в себе си вечно актуалния ретро стил, който носи необходимата доза вълшебство и романтика в забързаното съвременно ежедневие...
Създай съвършен кът за четене в дома си. Можеш да го разположиш и в по-скромно пространство, тъй като композицията му изисква сравнително малко място и по-интимна обстановка. Не е необходимо да изграждаш допълнителни вътрешни стени или да се ангажираш със сериозна ремонтна дейност...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Какви смесители са нужни за банята

Смесителите са елегантният завършек на всяка баня и кухня. Те не само създават удобство, но и внасят блясък.

Защо не трябва да пестиш от покупката на смесители за банята

Смесителите в банята са механизмите, които отговарят за комбинирането на желаните от теб пропорции топла и студена вода, както и за налягането ѝ. Те са ключова дългосрочна инвестиция, която задължително трябва да бъде направена с нужното внимание и отговорност. Смесителят е устройство, което се използва всеки ден по много пъти и механизмът му трябва да бъде безупречен, за да служи безотказно. От качеството му зависи не само удобството на семейството, но и разхода на вода.

Какви видове ще откриеш в сайта на Mr. Bricolage

  • Смесители за мивка;
  • Смесители за душ;
  • За душове за вграждане;
  • За биде;
  • За вана;
  • За кухня;
  • Водонагреватели;
  • Душ пити;
  • Принадлежности за вграждане.

Какъв вид да избереш

Класическият модел за мивката в банята е с две кранчета. Някои от предложенията от този тип залагат на ретро визията, други - на гладките плавни форми. Ако си фен на модернистичния дизайн, вероятно ще се насочиш към видовете с джойстик, някои от които са с изчистени прави линии и минималистичен дизайн. Друга основна разлика при мивките е дали чучурът ще е нисък или висок.

При моделите за душ и вана също имаш избор между кранчета и джойстик, между винтидж визия, класически стил и модерен дизайн. Тук много от моделите за баня са с термостат. Някои от предложенията имат включени в комплекта подвижен душ, докато при други на теб се пада задачата да го избереш и добавиш. Стенните модели логично се монтират на стената, докато стоящите се поставят върху ваната.

Видовете с включен нагревател са практични за жилища, в които няма удобно подаване на топла вода към мивката или душа. Те са отлична възможност също за банята на вилите и селските къщи, както и практично решение за всички случаи, в които ти трябва затоплена вода на момента.

Защо да купиш от Mr. Bricolage

Знаем, че когато изборът е много богат, вземането на решение е трудно, но само осигурявайки огромно разнообразие, ние можем да сме сигурни, че ще удовлетворим всички вкусове и търсения. В нашия раздел сме събрали предложения на водещи производители. Качеството е безупречно, а цените - конкурентни. Непрестанно обновяваме каталога с нови предложения, а промоциите дават възможност за наистина евтини топ находки. Възползвай се!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0