Количка

ШЛАЙФГРИФЕР 13ММ/3,2MM DREMEL

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ШЛАЙФГРИФЕР 13ММ/3,2MM DREMEL
ШЛАЙФГРИФЕР 13ММ/3,2MM DREMEL
ШЛАЙФГРИФЕР 13ММ/3,2MM DREMEL
ШЛАЙФГРИФЕР 13ММ/3,2MM DREMEL
ШЛАЙФГРИФЕР 13ММ/3,2MM DREMEL
ШЛАЙФГРИФЕР 13ММ/3,2MM DREMEL
ШЛАЙФГРИФЕР 13ММ/3,2MM DREMEL
ШЛАЙФГРИФЕР 13ММ/3,2MM DREMEL
ШЛАЙФГРИФЕР 13ММ/3,2MM DREMEL
ШЛАЙФГРИФЕР 13ММ/3,2MM DREMEL
6
99 лв.
Наличен
undefinedProduct Icon CompareShare
Код: 989435
  • Приложение: ЗА ГРАВИРАНЕ

Основно описание

Какво можете да направите с него?

Шлифовъчните ленти обикновено премахват покритието и материала (дърво или друг мек материал). Тези ленти се използват и за (грубо) оформяне и изглаждане или отстраняване на ръжда от метал. Ако искате да премахнете просто завършете, помислете за нещо по-малко агресивно като колело с клапи (№ 502 или 504) или баф като no. 511S/512S или 511E/512E.

Как да използвам?

Физическият вид на лентата показва какъв е песъчинката, колкото по-големи са неравностите, толкова по-ниска е песъчинката.
Шлифовъчните ленти се предлагат в размер 120 и 60 песъчинки. Колкото по-ниско е зърното, толкова повече материал се отстранява.
Използвайте страните на лентите, за да шлайфате.
Шлифовъчните ленти ще се износят и могат да се сменят чрез разхлабване на винта в горната част на барабана или чрез използване на изключителния шлифовъчен барабан EZ Speedclic на DREMEL за още по-бърза смяна на лентата.

Материали за използване върху

Тези ленти могат да се използват за шлайфане/изглаждане на по-меки материали като твърда дървесина, иглолистна дървесина, пластмаса, фибростъкло, алуминий, но също така и за отстраняване на ръжда от видове метали, като стомана. Може да оформя гумени повърхности.

Препоръчителна скорост

Твърда дървесина 10-35000
Иглолистна дървесина 10-35000
Алуминий 35000
Месинг 35000
Керамика 10-35000
Мед 25-35000
Пластмасови 10-20000
Камък 10-35000
Стомана 35000

За DREMEL

Искало ли ви се е някога да свършите работата си вкъщи по-бързо и да ремонтирате всяко едно кътче с едно единствено движение? Ако все още не знаете, че съществува начин да се случи това, е време да се запознаете с американската компания DREMEL. Тя се е ангажирала с облекчаването на живота ви чрез създаването на високоскоростни ротационни инструменти от най-висок клас.

Dremel" е основана през 1932 г. от Алберт Дремел в американското градче Расийн, Уисконсин. Първите мултифункционални инструменти са изобретени именно от него. В последствие на пазара в Европа се налагат още много нови иновации. Но всички те са обединени от ангажимента на Дремел за постоянното създаване и производство на високоскоростни електрически и ротационни инструменти, които да улесняват ежедневието както на професионалистите, така и на обикновените хора. Това е обещание, което компанията изпълнява през последните 80 години и обещание, което поема за следващите 80 години.

През 1993 г. компанията става част от голямото семейство на немската компания BOSCH, а днес е част от "Robert Bosch Corporation Tool", намиращ се в Маунт Проспект, Илинойс. Това е поредното доказателство за качеството, което предоставя компанията, тъй като групата на "Bosch" държи много на своите клиенти и висококачествените услуги, които предлага.

Компанията "Dremel" доставя на своите потребители богата гама от продукти за различни области на приложение – както професионални, така и за любителите на различни хобита. Списъкът с клиенти на американската компания е безкраен. Като се започне от дърводелци, мине се през потребители, които се занимават с гравиране на стъкло и се стигне до реставратори на стари автомобили. За всеки от тях "Dremel" винаги има практични продукти и най-добрите решения.

Компанията "Dremel" използва в основата на повечето си иновативни инструменти високата скорост и ротацията, за да бъде свършена перфектно работата. Чрез използване на подходящия инструмент от богата гама на компанията, вие можете да извършите множество функции: пробиване, шлайфане, точене, рязане, почистване, полиране, шлифоване, фрезоване, дърворезба и гравиране. Повечето модели на компанията се задвижват с батерии, ставайки известни на пазара като "Dremel Freewheeler".

Компанията е толкова популярна по света с ротационните си инструменти, че името ѝ става нарицателно за всички инструменти, които са на този принцип, независимо на коя компания са.

През всичките години "Dremel" постоянно разширява гамата си от консумативи и приставки за инструменти. Те разработват мултифункционални инструменти – електрически и акумулаторни, както и други инструменти като пистолети за лепене и над 150 консумативи и приставки за тях. Всички тези продукти са изработени, за да ви осигурят правилните решения за вашите проекти.

Компанията "Dremel" е известна със своите иновации. Най-популярната ѝ технология е литиево-йонната, която се използва при акумулаторните батерии, гарантираща високи стандарти за качество, ергономичност и функционалност.

"Dremel" се развива постоянно и безспирно търси нови и нови идеи, които да подобрят съществуващите им инструменти или да създадат напълно нови. В това си развитие, те се обвързват още повече със своите клиенти, предоставяйки им възможността да дават своите предложения и идеи за бъдещото развитие на широката гама, която предлага компанията. Така, че ако имате блестяща идея, не се колебайте да я споделите с... "Dremel".

Технически характеристики

Наименование

ШЛАЙФГРИФЕР

Марка

DREMEL

Приложение

ЗА ГРАВИРАНЕ

0