Количка

 Mr.Bricolage дава съвети за избора на отоплителни уреди у дома 

8802918694942.jpg

Отопление за дома се избира трудно, а студените дни имат навика да ни хващат неподготвени! Ако не можеш да решиш кой начин на отопляване е най-подходящ, икономичен и ефективен за теб, Mr.Bricolage е тук, за да ти помогне в избора.

  Електрически уреди

Последните модели електрически отоплителни уреди са ефективно решение, което съчетава комфорт при употребата, бързо и лесно инсталиране, както и възможност за пестене на енергия. Независимо дали реновираш старо жилище или обзавеждаш ново, електрическото отопление ти дава удобство, сравнимо с това на централното отопление и се явява един от най-удачните избори за отопление.

В Mr.Bricolage разнообразието от варианти за електрическо отопление е голямо и включва стенни и мобилни конвектори, вентилаторни печки, електрически камини, маслени радиатори, лъчисти радиатори, отоплители за баня и външни площи.

Интересно решение са електрическите камини, които съчетават стилен дизайн с красив и реалистичен ефект на истински пламъци. И нещо много важно – създават неповторим уют в жилището! Моделите за стенен монтаж са по-практични, тъй като не заемат място в стаята и могат да се монтират на всякаква височина.

Стенна електрическа камина Adely 1500W с изключително реалистичен пламък в 3 цветови комбинации и 4 степени на яркост

 Камини

Какво по-хубаво от студена и снежна зимна вечер и горяща камина, която да те очаква вкъщи? Ако искаш да заложиш на класа и икономичност, но да запазиш усещането за уют, Mr.Bricolage ти препоръчва следните варианти:

• Камина на твърдо гориво – може да бъде без или с водна риза. Моделите с водна риза имат предимството, че могат да се свържат с радиатори във всички помещения и по този начин да отопляват цялото жилище.

• Пелетна камина – тя е най-икономичното и най-екологичното решение за отопление. Има изключително висок коефициент на полезно действие (до 95%), автономна е - с едно зареждане може да гори 24 до 120 часа, лесно се зарежда и поддържа – по време на горенето се отделят много малко сажди, управлява се автоматично, запалването и загасянето са програмируеми.

• Горивна камера за вграждане – тя може да се облицова с различни видове декоративна облицовка.

Камина NORDFLAM ATINA 14 KW, изработена от чугун с клапа. Произведена в Полша.  

 Биокамини

Биокамините са екологично решение, което използва възобновяема енергия и с пламъка си придават уютна атмосфера, а разнообразието от форми и дизайн на камините, ще допълни всеки интериор. Големият плюс на камината с биоетанол е, че за разлика от газ, дърва или други твърди горива, тя не се нуждае от комин или външен димоотвод.

Биоетанолното гориво, понякога наричано „биогориво“, е устойчиво „зелено гориво“, произведено от култури като захарна тръстика или царевица. Той произвежда много чиста, бездимна форма на топлина, тъй като не генерира никакви вредни газове, искри или сажди.

0