Работно време: понеделник  – събота от 8 до 21 ч, неделя от 9 до 20 ч. Плевен  от 8 до 20 ч., неделя от 9 до 19 ч., Ринг Мол всеки ден от 10.00 до 22.00ч. 
Достъпът до магазин Mr.Bricolage Цариградско шосе e вече възстановен.
Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.  Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.
​​​​​​​

Отопление за градина и тераса

Отопление за градина и тераса

Без значение дали става въпрос за бизнеса или градината, потребността от средство за отопление е все една и съща. Времето, прекарано на открито би могло да бъде и много приятно, стига да открием правилен и ефективен начин за сгряване, дори и когато есента осезаемо напомня за себе си, или когато пролетта пристъпва с плахи стъпки към нас. 

Съвременното отопление за градина и тераса ще повиши нивото на комфорт, което често пъти отсъства през по-хладните месеци от годината. С помощта на отоплително инфрачервено тяло, храненето навън повече няма да е съпътствано от неудобства, а дори напротив - ще ни носи радостни емоции и усещане за хармония. 

Какви типове продукти ще намериш в Мосю Бриколаж за отопление на градина и тераса

Нуждата от газово отопление за открити пространства може да почука и на твоята врата. И когато това се случи, ти трябва да имаш някаква представа за решенията, налични на пазара. В онлайн магазин Бриколаж те очакват:

  • Халогенни уреди;
  • Инфрачервени отоплители;
  • Газови печки за градина и тераса и др.

Избери оптималното решение, което ще те удовлетворява както в ценови план, така и спрямо качеството, функционалността и дизайна. 

Как се използват

Използването на специално отопление за градина и тераса не крие някакви специфики, с които трябва да се съобразиш. Съветът на Бриколаж е да намериш равна основа, на която да поставиш приспособлението. При газовите нагреватели е важно да осигуриш свързване с газов цилиндър. Инфрачервените отоплителни уреди на свой ред изискват системно презареждане, за да бъде тяхната производителност пълна. Това ще предотврати риска от падане. Обезопасяването на отоплителното тяло е много важно, за да не се стигне до неприятни инциденти. 

Съвети за безопасност

Наред с разкрасяването на градината или терасата, също както и с възможността за удължен престой на открито, трябва да обърнеш внимание и на мерките за безопасност, които са задължителни при нагревателни уреди за открити площи:

  • Не оставяй уреда без надзор;
  • Увери се в неговата пълна изправност;
  • Винаги чети инструкциите за употреба;
  • Внимавай за възпламеними предмети в близост с нагревателното пособие;
  • Заложи на водещ бранд, за да си сигурен във високото качество;
  • Инспектирай съставните части за нередности.

Купи отопление за тераса, градина, хотел или ресторант на конкурентни цени от магазин Бриколаж. Бъди в крак с иновациите и не прекарвай повече време под звездите!