Количка
(197)

Пендели

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Какво представляват пенделите

Пенделите са осветителни тела, които представляват висяща електрическа лампа с абажур. Те са сред най-често взиманите от клиентите лампи и това е, защото са много удобни, добре изглеждащи и се вписват лесно в интериора на всеки дом. Те са минималистични, модерни и семпли. Прикрепят се към тавана на стаята, в която искаш да ги позиционираш и висят надолу с помощта на връв, верига или метален прът.

Основната функция на този вид осветителни тела е да осигуряват достатъчно светлина вечер. Те са част от общото осветление и могат да служат като основно такова, но могат да се комбинират и с други видове лампи, за да се придаде цялостен, завършен вид на помещението.

Много хора ги бъркат с полилеи, но те имат голяма разлика, тъй като полилеите са закрепени посредством няколко вериги, които отговарят за различни светлини от конструкцията, а пенделите - само за една единствена верига.

Предимства и къде да ги използваме

Основно предимство на този вид осветителни тела е, че на пазара можеш да откриеш много и различни модели, които да паснат на всеки вкус. Те могат да бъдат стъклени, от дърво, метални и други, което дава свобода на избора. Размерът също е от значение и хубавото е, че могат да бъдат големи, малки или средни.

Съвременните пендели са предимно енергоспестяващи и това ги прави много по-икономични и евтини от други видове лампи.

Те са практични, удобни и модернистични, а фактът, че не са много обемни, прави почистването им по-лесно. Те не задържат толкова прах, колкото полилеите например или някое осветително тяло с прекалено много и сложни орнаменти.

Пенделите могат да намерят приложение за всяка стая в твоя дом, за барове, за офиси или за заведения. Сложи ги в своя хол, кухня, трапезария, антре, спалня или коридор. Няма значение къде ще ги позиционираш, защото могат да се впишат визуално и практически във всяка интериорна обстановка.

Какви видове пендели ще намериш в Бриколаж

В онлайн магазина ни ще можеш да разгледаш голямо разнообразие от модели и то на достъпни цени.

Разгледай наличността в раздела и избери от следните видове дизайни, които ще разчупят дома ти:

• блестящи;

• луксозни;

• стъклени;

• с въже;

• ретро;

• от хартия;

• обемни;

• със синджир;

• изрисувани;

• други.

Довери се на Mr. Bricolage и поръчай качествени артикули, бързо, лесно и безпроблемно.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0