Количка

LED плафони

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Защо да избереш LED плафони за своя дом

LED плафоните са вид осветителни тела със странно име, но пък със страхотно приложение за твоя дом. Можеш да откриеш различни модели, но най-честата им форма е кръгла или елипсовидна. Характерно за този вид лампи е, че нямат висящо тяло (за разлика от полилеите например), а се монтират към тавана на стаята, което ги прави по-компактни и по-удобни. Основно намират приложение в банята, в хола, в кухнята и във всички помещения, където обикновено е нужна повече светлина, за да не напрягаш очите си.

Можеш да избереш модели за външен монтаж, които са лесни за вграждане и ще украсят твоята дворна беседка. Това би направило стоенето навън истинска почивка. Представи си колко прекрасно би било да прекарваш летните си нощи сред красотата на градината си и да не трябва да гадаеш къде точно по масата е напитката или храната ти.

Благодарение на LED крушките, ще се радваш на по-силна светлина, на по-дълъг живот на същите тези крушки и на по-малки сметки за ток в края на месеца.

Видове LED плафони и плафониери, които ще откриеш в Бриколаж

Важно е да уточним, че 'плафон'; се нарича онова осветително тяло, което има само една крушка. Ако става въпрос за такова със същите характеристики, но с повече от една крушка, тогава то се нарича плафониера.

Нашите модели са на изключително достъпни цени и ти препоръчваме да избереш този вид 'лампа';, ако търсиш ефективни варианти за своя дом. Тя няма да събира огромно количество прах и няма да има опасност от откачане на веригата, с която е закрепена, тъй като е стабилно захваната за тавана.

В онлайн магазина ни ще откриеш всичко, което ти трябва.

Разгледай нашите LED плафони и плафониери, които включват:

• различни по мощност модели;

• с дистанционно управление;

• светещи;

• музикални;

• със сензор;

• с датчик за движение;

• с многообразни, уникални и красиви дизайни;

• с различни режими;

• други.

Предимството на лед плафоните с дистанционно управление

Плафоните с LED осветление и дистанционно управление дават голямо удобство на купувачите, особено когато се колебаеш, дали за помещението е необходима по-силна работна светлина или трябва да е по-топла, приглушена и релаксираща. Благодарение на дистанционното, с което разполагаш, можеш да правиш каквито настройки сметнеш за добре, така че да пригодиш светлината към своите нужди. По-хубавото е, че можеш да смениш режима на плафона или плафониерата, без да ставаш от мястото си, а това със сигурност е голямо предимство за потребителите.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0