Количка

Енергоспестяващи крушки

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

Защо да се спреш на енергоспестяващи крушки

Енергоспестяващите крушки са перфектна алтернатива, ако искаш да намалиш сметките си за ток. Те изразходват до 80% по-малко енергия от обикновените модели с нажежаема жичка, което със сигурност ще доведе до намаляване на разходите ти за осветление, ако избереш тях. Работят на принципа на луминисцентните (флуоресцентните) лампи.

Освен че са икономични, този вид осветителни тела могат да 'живеят'; между пет и дванадесет години, което е страхотно, защото няма да ти се налага да взимаш нови крушки всеки месец. Можеш да провериш опаковката на всяка енергоспестяваща крушка, където ще бъде обозначено колко часа може да работи. Важно е да знаеш обаче, че зависи от броя включвания и изключвания на лампата.

Енергоспестяващите крушки имат различна цветна температура и това ги прави още по-подходящи за всеки вкус. Можеш да избереш такива с топла, бяла светлина, натурална, синя, студена и т.н. Лампите от този тип са изключително практични и ефикасни, а благодарение на разнообразието им, е доста по-лесно да прецениш какъв модел да вземеш за своите нужди, според това дали желаеш светлината да бъде по-лека или по-силна.

Цените на енергоспестяващите крушки се определят от мощността на лампата и от нейния енергиен клас.

Съветваме те да заложиш на тези модерни електрически варианти и да забравиш за чувството за недостиг на светлина вечер или за огромните сметки за ток в края на месеца.

Какви видове енергоспестяващи крушки ще откриеш в Бриколаж

Онлайн магазинът ни предлага на своите потребители следните видове енергоспестяващи модели:

• от 15w;

• от 20w;

• от 40w;

• с топла светлина;

• със студена светлина;

• с различна продължителност на живота;

• с различна големина и форма;

• декоративни;

• други.

Всички наши модели имат гаранция и са изключително качествени.

Разгледай асортимента ни още сега и не се колебай да поръчате.

Защо да избереш Mr. Bricolage

Ние сме доказана марка на българския пазар и вече над две десетилетия радваме клиентите си с отлично обслужване и огромно разнообразие от стоки за дома и градината.

Доставяме бързо, лесно и безпроблемно в цялата страна.

Предлагаме на потребителите и професионални услуги, като: кантиране, ушиване на пердета, рамкиране, ключарски услуги, монтаж, рязане на дърво и други.

Нашият екип се старае да ти осигури всичко нужно, за да се чувстваш спокоен и да откриеш всичко, което ти трябва.

Посети и нашите модерни магазини в страната!


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0