Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

LED аплици

Намерени 0 продукта

 

Защо LED аплиците са предпочитан избор от клиентите

Аплиците са модерни, удобни и стилни осветителни тела, които се монтират директно към стената и са предпочитан избор за клиентите. Те са отличен източник на светлина и са подходящи за всеки тип помещение. Можеш да ги използваш като основно или придружаващо осветително тяло за своята спалня, хол, трапезария или баня (съвременните модели са водо- и влагоустойчиви и монтирането в мокри помещения не би представлявало проблем). Няма значение в коя стая искаш да внесеш малко интериорен шик, защото този вид “лампи” са подходящи за всяко място и мигновено ще внесат уют и модернистична нотка.

Ако искаш да пробваш нещо различно от обикновените, стандартни крушки, то ние ти препоръчваме да разгледаш нашите LED аплици. Тези лед варианти ще направят живота ти по-лесен, защото са съвременни и ефикасни. Главните причини за това да се считат за доста по-предпочитани от клиентите са следните:

    1.LED осветлението е много икономично, не прави големи разходи и това е страхотно, ако искаш да намалиш сметката за тока, идваща в края на месеца.

    2.Този вид крушки са супер издръжливи и не се налага да ги сменяш често, което допълнително намалява разходите ти.

    3.Освен финансовите облаги, с лед аплиците ще се радваш на много по-силна светлина, с която няма да ти се налага да напрягаш очите си.

Какви видове LED аплици ще откриеш в Бриколаж

В Mr. Bricolage ще намериш огромно разнообразие от LED аплици, които са с отлично качество и се продават на достъпни за потребителите цени.

Направи най-добрия избор за своя апартамент, къща, офис или кабинет.

Ние ти предлагаме широка гама от стенни предложения, красиви дизайни и стилни модели.

В сайта са изложени още:

    • детски LED аплици;

    • ъглови;

    • с интересна форма;

    • в розово и жълто злато;

    • с ключ;

    • за тераса;

    • други.

Защо да избереш да пазаруваш от нашия онлайн магазин

Нашият магазин е вече седемнадесет години на българския пазар и продължава да радва клиентите си с иновативни предложения, практични стоки и всичко нужно за дома и градината ти. С времето сме се доказали като качествена и достъпна търговска верига и държим на отличното обслужване на нашите клиенти.

Ние ти предлагаме огромен асортимент от стоки и имаме единадесет физически магазина в цялата страна.

Ако все пак предпочиташ онлайн пазаруването, ще се радваме да обработим и доставим твоята поръчка.

Можеш да разчиташ на бърза и сигурна доставка, без притеснения.

Очакваме те!

 

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.