Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

ОГНИЩЕ BOSTON D80 CM

499,99  лв.

Код Bricolage: 1018809
Онлайн Наличност: 0

Продукт по клиентска поръчка.
Срок на доставка: 7 работни дни.

Цената на продукта е под минималната лизингова сума от 150 лева.

Основни характеристики

""HAND MADE"" ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТА, ПРОИЗВЕДЕНО В ЕВРОПА

Тази висококачествено огнище е изработено от дебела стомана. Цялата конструкция е много стабилна и здрава. Всички елементи са заварени един към друг; в резултат на това е създаден невероятно стабилен продукт. Може да се използва по много различни начини. Може да се комбинира със скара за лагерен огън на триножник или гърнета за гулаш. Огнището е практично място за лагерен огън, преносим грил, източник на топлина и стилно осветление. Може да бъде поставен във всяка част на градина или тераса, за да запалите лагерен огън лесно, безопасно и спретнато. Практичната, вдлъбната форма предотвратява разнасянето на изгорени в нея дърва, дори при силен вятър. Ръбът на огнището е изрязан от дебел стоманен лист с CNC лазер. Докато палите огън, ще видите уникален и неподражаем блясък на огъня, излизащ от изрязания ръб, а сянката, хвърлена от ръба, ще създаде приятна атмосфера.
Нашите огнища са изработени от сурова стомана; следователно цветният им нюанс може да се различава от продукта, представен на снимките. Това е естествена характеристика на стоманата и не оказва отрицателно влияние върху функционалността или стабилността на продукта."

Диаметър : 80 см
Дебелина: 2 мм
Обща височина: ca. 33см
Тегло: ca. 14 кг
Материал: естествена стомана

SAP EAN 5902709570943
БАРБЕКЮ
Диаметър, см 80  cm
Марка COOK KING 
Произход ПОЛША 
Наименование ОГНИЩЕ 
Няма намерени документи за този продукт
За нас е важно твоето мнение. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш.