Mr.Bricolage с нова търговска концепция в Пловдив през 2020

 

През 2020 празнуваме двоен юбилей - 20 години от стъпването на Mr.Bricolage на българския пазар и 40 години от създаването на марката във Франция.

За да отговорим на актуалните потребности на потребителите ни, ще приложим в България разработваната от четири години във Франция нова търговска концепция. Тя ще бъде изцяло внедрена в Пловдив през 2020, а през следващите четири години – във всички магазини от веригата у нас.

Новата търговска концепция обхваща всички аспекти на търговията – включва не само обновяване и физическа модернизация на магазина, но отразява и промяната на начина ни на обслужване на клиентите.

Пловдивският магазин на Mr. Bricolage на бул. „6 септември“ ще бъде в ремонт от 25 декември 2019 и ще отвори отново врати през пролетта на 2020. Потребителите в града на тепетата ще могат да се възползват от тотална разпродажба на артикулите в този магазин от 09.12. до 24.12.

По време на ремонтните дейности, пловдивските потребители на Mr. Bricolage могат да посещават магазина на ул. „Македония“ 2 , както и да пазаруват онлайн на www.mr-bricolage.bg.