Mr.Bricolage с нова търговска концепция в Пловдив през 2020

 

През 2020 празнуваме двоен юбилей - 20 години от стъпването на Mr.Bricolage на българския пазар и 40 години от създаването на марката във Франция.

За да отговорим на актуалните потребности на потребителите ни, ще приложим в България разработваната от четири години във Франция нова търговска концепция. Тя ще бъде изцяло внедрена в Пловдив през 2020, а през следващите четири години – във всички магазини от веригата у нас.

Новата търговска концепция обхваща всички аспекти на търговията – включва не само обновяване и физическа модернизация на магазина, но отразява и промяната на начина ни на обслужване на клиентите.

Пловдивският магазин на Mr. Bricolage на бул. „6 септември“ ще бъде в ремонт от 25 декември 2019 и ще отвори отново врати през пролетта на 2020.

По време на ремонтните дейности, пловдивските потребители на Mr. Bricolage могат да посещават магазина на ул. „Македония“ 2, Центъра за поръчки на бул. „6 септември“ 223А както и да пазаруват онлайн на www.mr-bricolage.bg.

Специално обособеният Център за поръчки е позициониран точно пред ремонтирания магазин на бyл. „6 септември“ и е на разположение на жителите на града от 9:00ч до 18:00ч.