МУЛТИФИЛТЪР ЗА СМЕСИТЕЛ GEYSER EURO

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

МУЛТИФИЛТЪР ЗА СМЕСИТЕЛ GEYSER EURO
МУЛТИФИЛТЪР ЗА СМЕСИТЕЛ GEYSER EURO
49
99 лв.
Наличен
Product Icon CompareShare
Код: 1017844

Основно описание

Филтърът за вода Geyser е компактен и евтин проточен филтър за монтаж на кран, въпреки малките си размери осигурява максимално пречистване на водата в няколко степени. Високата ефективност на филтъра се дължи на уникалните свойства на арагонитния материал, от който е изработен филтърният елемент.

Накрайникът с филтър се монтира директно на крана, така че е оптималното решение за потребители, които не искат да затрупват кухненското пространство с голяма стационарна система за пречистване на вода. Пречистената вода съдържа оптимален минерален състав и има отличен вкус, така че може да се пие непреварена.

Подходящ за кухненски кранове с 22 мм външна и 24 мм вътрешна резба.

• Инсталиране: Инсталирането на водния филтър отнема само няколко минути. Прикрепете филтъра директно към кухненски кран.
• Грижа: Този ефективен филтър за варовик за питейна вода премахва частици варовик, активен хлор, желязо, излишък калциеви и магнезиеви соли, катиони и аниони на тежки метали, вируси и опасни бактерии.
• Компактност: Въпреки малкия си размер, филтърът предлага максимално пречистване на водата, което ви позволява да пиете сурова вода, без да навредите на здравето си. Благодарение на своята компактност водният филтър е много подвижен и може да се използва като външен воден филтър
• Дълъг живот на патрона: животът на филтъра е до 3000 литра, така че можете да използвате системата за воден филтър в продължение на 4 месеца, без да сменяте патрона.

Технически характеристики

Произход

РУСИЯ

Наименование

МУЛТИФИЛТЪР ЗА СМЕСИТЕЛ

Марка

GEYSER

0