МИНЕРАЛИЗАТОР АКВАФОР JG

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

МИНЕРАЛИЗАТОР АКВАФОР JG
МИНЕРАЛИЗАТОР АКВАФОР JG
32
99 лв.
Продукт по поръчка, доставка до 7 дни
Product Icon CompareShare
Код: 1013682
  • Приложение: МИНЕРАЛИЗАТОР

Основно описание

СМЕНЯЕМ ФИЛТЪР ЗА КОНДИЦИОНИРАНЕ

Кондициониращият филтър 10x2 JG е комбиниран филтър с активен въглен и перлен доломит за подобряване вкусовите качества и обогатявяне на водата с полезни минерали след филтриране по метода на обратна осмоза.

Филтърът е съставен от две части - гранулиран активен въглен, чиято роля е да подобри вкусовите качества на водата, и естествен перлен доломит, който коригира солевия баланс и обогатява водата с калциеви и магнезиеви йони.

Уникалните разработки във филтъра комбинират няколко действия / етапа на пречистване в един филтър:

Естествен перлен доломит - благодарение на минералният състав на доломита (Ca2+ и Mg2+) водата се обогатява с дадените минерали по същия начин, както се случва в природата. Процесът на реминерализация е възможен, благодарение на предварителното мембранно филтриране, което увеличава потенциала на водата за извличане на полезните елементи от природния минерал във филтъра. Калцият и магнезият от своя страна нормализират pH на водата в рамките за препоръчаните от СЗО за ежедневна употреба. Tрябва да се знае - абсолютно чистата вода няма вкус и мирис. Благодарение на естествените минерали във филтъра, водата придобива пивкавия сладникав вкус, който я прави неразличима от естествените извори с мека вода.
Активен въглен от кокосови черупки - oтстранява хлор и хлорни съединения, органични примеси и други. Премахва страничните мирис и вкус.

Технически характеристики

Приложение

МИНЕРАЛИЗАТОР

Марка

AQUAPHOR

Наименование

МИНЕРАЛИЗАТОР

Произход

ЕСТОНИЯ

0