Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка за всички онлайн поръчки над 300лв в периода от 25.05.2023. до 25.06.2023.

Уширения за врати

Пазарувай по цена

24.99 лв. 89.99 лв.

Пазарувай по магазин

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Намерени 114 продукта
  • 1(current)
  • 2
  • 3

Преди да купиш нова интериорна врата, трябва да обмислиш десетки детайли, за да бъде правилен изборът. Дизайнът на компонента, използваните материали за изработка и качеството – важно е да заложиш и на подходящи уширения, в случай че има разминаване между размера и този на отвора в стената. За да се постигне пълно напасване, е необходимо да се поставят правилните аксесоари, които ще помогнат да завършиш своите проекти.

Какво представляват уширенията за врати 

Това са специфични елементи, изпълняващи функцията да пригодят вратата към обособеното за нейния монтаж място. Тази им функция е много важна, затова и уширенията са толкова продавани. Представляват летви в правоъгълна форма, които увеличават широчината на избраната интериорна врата и по този начин я правят готова за монтиране. Има две опции за продукти от този вид – телескопични и в класически вариант.

В какви размери ще ги откриеш в раздела

Размерът на уширенията за врата е най-важната особеност, която трябва да вземеш под внимание при избор. В раздела ще ги откриете с големина 2000/770/45 мм, 2000/670/60 мм, 2000/870/60 мм, 2000/670/180 мм и др. Обмисли и конструктивните особености на касата, както и всички останали обстоятелства, които имат отношение към покупката на този важен елемент. 

Как се монтират 

Монтажът на планките не е сложен, но е възможно и да те затрудни, ако нямаш нужните технически познания. Ето какво е нужно да направиш:

  • в случай че касата разполага с нут (вдлъбнатина), той трябва да бъде почистен – прави се с цел отстраняването на остатъчната монтажна пяна;
  • следващата стъпка е регулирането на планката в горната ѝ част – това става посредством изрязване на материал по дължината и се прилага за модели без нут;
  • следва проверка на съвместимостта между горното и страничното уширение на вратата, като тук се внимава за наличието на пролуки, които биха попречили на окончателното фиксиране;
  • последната стъпка е монтажът на первази – слагат се, след като монтажната пяна е напълно изсъхнала, а планките правилно закрепени.

В онлайн магазин Бриколаж ще откриеш евтини уширения за врати с оригинален произход, които имат пряко значение за създаването на красив жилищен интериор.

Защо да ги купиш от магазин Бриколаж 

Освен достъпни цени за уширения при нас ще откриеш и много още други продукти, които са основателна причина да ни се довериш. Обработваме всяка една поръчка в кратки срокове и с повишено внимание, а доставките се извършват за няколко работни дни. Държим на всеки един бъдещ и настоящ клиент. Доказваме го с любезното съдействие, което оказваме на всички клиент.

 

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.