Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Безплатна доставка на всички онлайн поръчки над 300 лв

Табуретки

Пазарувай по цена

10.99 лв. 59.99 лв.

Пазарувай по Марка

Пазарувай по магазин

Намерени 8 продукта

Малки и симпатични, табуретките при нас са налични в голямо разнообразие. Подходящи за преобразяване на интериора, като се предпочитат предимно за хола. Предлагаме ги в интересни цветове и дизайни. Всеки един, който иска нещо повече за своя дом, ще има възможност да го постигне с лекота, защото тук ще видиш прекрасни решения, които са с топ изработка и на напълно достъпни цени. 

За къде са подходящи табуретките

В повечето случаи се използват за всекидневна и за спалня, но в много случаи и за антре. Някои видове табуретки са сгъваеми и използвани за съхранение на вещи. Това им приложение е добра новина за потребителите, търсещи мебели с максимална практичност за своя дом – освен красиво жилищното обзавеждане трябва да е и функционално, за да е от полза.

Как да избереш подходяща

Покупката на табуретки за дома е добре да направиш, след като вече си приключил с избора на основната мебелировка. Това е по-честият подход, но има и случаи, в които се купуват още в самото начало. Важното в случая е следното: 

  • пространствените възможности – макар и малки по размери, е нужно да имаш достатъчно място в помещението, за да позиционираш табуретката безпроблемно. Не е добър вариант да го претъпкваш с мебели, колкото и красиви да са те;
  • цветовете, които преобладават в стаята – табуретките биха могли да послужат като цветен ефект, който разчупва обстановката и ѝ придава модерно излъчване. Но те биха могли да бъдат и в същата цветова схема, както и всички останали мебели;
  • предпочитанията ни за дизайн – за да купиш дадена мебел, тя трябва да ти допада в естетически план. Без значение дали е за хол, или за спалня, нужно е да харесваш нейната визия; 
  • функционалните възможности на табуретката – някои модели могат да изпълняват и ролята на удобен шкаф, в който да съхраняваш разни вещи, включително и детски играчки. В раздела ще откриете 3 в 1 модели, които са изработени от велур и могат дори да се сгъват. 

Сред водещите критерии за избор се нарежда и товароносимостта на табуретката, нейната широчина и височина, форма (кръгли и квадратни), както и материали за изработка – пластмасови, кожени, дървени, метални и др. При нас ще откриеш евтини и качествени решения с широко приложение, които може да използваш и за тоалетка, за бар и прочее. 

Защо да се довериш на онлайн магазин Бриколаж 

Отново ще повдигнем въпроса за голямото разнообразие, което при нас е винаги налице! Ако потребителите не го намират, няма да останат доволни от своя избор, което ние разбираме много добре. В допълнение предлагаме и супер изгодни цени, както и отлично обслужване, което държим да е винаги на ниво.

 

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.